Abrex - nové modely

Odpovědět
DavidS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od DavidS »

Na to se snad už ani nedá slušně odpovědět. Přesně z takovýhle důvodů jsem se s nima už několikrát chytnul a výsledek byl nulový. Od poslední jejich reakce jsem usoudil, že na nás zákazníky se... a že nemá cenu se jich na nic ptát, protože buďto nedostanu odpověď vůbec anebo úplně zcestnou. A potom co mi po mých protiargumentech napsali o jejich slušném vychování a úctě k zákazníkovi jsem si potvrdil, že tam v prodeji a realizaci sedí samý idioti. Jinak si to totiž nedokážu vysvětlit.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

ABREX s.r.o. Dobrý den, modely Jawa 500 OHC a pérák jsou v poslední fázi vývoje. Ještě o kousek dál je to s modelem Škoda 110R, ten je v měřítku 1:43 hotov. Všechny by se mohly objevit na jaře.O indickém Rapidu neuvažujeme. Combi Felicie bude po faceliftu, tzn. 1998. Ale až v budoucnu.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

DavidS píše:Na to se snad už ani nedá slušně odpovědět. Přesně z takovýhle důvodů jsem se s nima už několikrát ...
Já jak mám možnost číst tvoje příspěvky tady a na facebooku, tak se vůbec divím že se abrex tvými zprávámi ještě zaobírá.To jsou perly sebestředného egoisty, sorry, ale to se nedá číst.

Definuj scestnou odpoveď...Co si pod tím mám představovat, když napíšou k novince příští rok tak možná jim to v ten okamžik vychází, kdo ví.Pokuď ti neodepsali, tak soudě dle tvých příspěvků bych se tomu ani nedivil...Mně odepsali třeba vždy.Kdyby tak autoart nebo kyosho chtěl odpovídat všem na zprávy, tak nedělá nic jiného.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Také si nemohu v poslední době stěžovat a myslím,že ani nikdo jiný,že by zástupce Abrexu na facebooku neodpovídal nebo odpovídal zcestně.Navíc na čem jsem se s nimi domluvil, vždy dodrželi a já si vše v pořádku vyzvedl v jejich prodejně.Což si myslím,že je veliký přínos.A že všechny modely nevyjdou letos před Vánocemi ? Osobně si myslím,že je to dobře,protože radši si každé 2-3 měsíce koupím jeden model,než 6 modelů před Vánocemi, ale v "šílené"kvalitě viz.minulý rok v tomto období.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

S tým postupným kupovaním súhlasím, no nečakaj, že kvalita sa niekedy dostane na predošlú úroveň. Už to bude len horšie a drahšie :( .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

DavidS

Příspěvek od DavidS »

DavidS píše:
05 lis 2012, 08:21
Na to se snad už ani nedá slušně odpovědět. Přesně z takovýhle důvodů ...
Vždyť tě to taky nikdo nenutí číst. :D
Kdybych v práci fungoval jako oni a sliboval, že něco udělám v lednu a ono to bylo až v létě, tak už jsem nezaměstnanej a firma neexistuje.

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

je, fakt, že v lednu slíbili dva nové modely v červnu, pak z toho byl srpen, a kdoví, jestli Favo VB a Rapid budou v listopadu nebo až v prosinci. Ale taky sem radši, pak vydají třeba 6věcí naráz a kdo to má stíhat kupovat
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

FKS

Příspěvek od FKS »

Do Vánoc by měl být pickup:
ABREX s.r.o. Dobrý den, Felicia pickup bude do Vánoc. Na trhu se objeví v prvním prosincovém týdnu v celé barevné škále vč. bílé.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Už se na něj těším. :-)

carlton

Příspěvek od carlton »

Ještě by to chtělo termín Fabie RS2000 Concept cabrio a Vision D a budou krásný Vánoce :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“