Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

U Citiga 3D jsem se poprvé setkal s tím,že v oblasti obou bočních prahů chybí u některých modelů materiál.Do teď to byly chyby zpracování,ale výlisek byl vždy v pořádku.A co se týče laku na červeném Citigo 3D SD,to je naprostá hrůza.Takhle jsem lakoval modely ve svývh modelářských začátcích.Jsem velmi zvědavý,jak opět budou vypadat všechny modely nové modely,které chce Abrex vydat před letošními Vánocemi,protože toho mají vydat relativně hodně a myslím,že kvalita bude stejně otřesná,jako byla minulý rok v tomto období.
Když jsem si cca měsíc zpátky kupoval policejní Octavie,tak jsem se setkal třeba s tím,že v jednom obchodě měli všechny takový pololesklý se zalitými střešními spárami a v druhém obchodě měli ty samé modely tak,jak mají být.Lesklé a s nezalitými spárami.

FKS

Příspěvek od FKS »

Na http://www.forum-auto.com/automobile-pr ... 4-6125.htm jsou detailnější fotky Rapidu 1:43, model tam vypadá dobře, tak snad by kvalita mohla nabrat správný směr...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

no nevím, možná matou fotky, ale ty spáry nárazník - karoserie jsou tragedie:

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

...souhlasím s Bartem ty spáry jsou opravdu brutální Obrázek

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Ty spáry mi přijdou příšerný i v měřítku 1/72.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Podle mne je to fotkou,otázkou je, co je pro koho tragedie.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Nevím jak moc by to bylo věrohodné, kdyby ty spáry udělali potiskem místo prolisu.U 1:18 rapida to vadit nebude, ale tady to vadí a to zejména vzadu.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Podle mě je to fotkou.Ty spáry podle mě budou v pořádku.Celý model vypadá pěkně zpracovaný,ale může se opět jednat o mustr - vzorový kus a zbytek produkce už takové kvalitě být nemusí.Já momentálně řeším,kde a za jakou cenu si budu kupovat modely Abrex,protože dealer Škodovky už bere jen pár kusů a ceny už jsou stejné jako od samotného Abrexu.Tak že už asi zbývá jen Pompo ,kdy mají asi po Abrexu největší výběr,modely mají téměř ihned a ceny cca o 10 Kč vyšší,což už nehraje roli.
Jinak všimli jste si,že Citigo 1:43 nemá ani v jedné verzi interierové zrcátko ?

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Tak jsem se na ta zrcátka u modelu Citigo zeptal: Dobrý den,
o chybu se nejedná. U tohoto modelu je zrcátko jakoby nahrazeno rozšířením černé linie, která lemuje přední sklo, právě v těch místech, kde se v reálu nachází vnitřní zpětné zrcátko.

S pozdravem

V. Habarta
prodejna Abrex

keramhora

Příspěvek od keramhora »

K tomu není,co dodat.Dalo by se na to reagovat,ale tu dobu,co bych tady vymýšlel slušně stylizovanou odpověď radši věnuji lakování dvou leptaných interierových zrcátek,které po zaschnutí černé barvy do obou modelů nalepím.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“