IXO Museum
Re: IXO Museum
Uzasne! Jaký je první dojem?
Super, naživo se mi moc líbí odstín modré.
Skvělá zprava
Zrovna te barvy jsem se trošku bal...

Asi to má každý jinak - barva je subjektivní věc, někomu se daná líbí, někomu ne. Model má světle modrou, cca jako je na obrázcích IXA. Já měl obavy, když jsem viděl obrázky na Modelissimu, kde ta modrá byla o dost tmavší. Ale asi to prostě tak nafotili. Každopádně mě se odstín líbí.
Už mám taky Packard Victoria. Barva je skvělá a celkove je to fakt povedený modylek. Už se děsně tesim na dalsi. S jídlem prý roste chut 

Mě se tyhle živé barvy na veteránech líbí moc, zvláště na amerických. Alespoň to oživí tu převahu černé.
Vidíš, zrovna další v kolekci bude černý -Jaguar SS1. Na stránkách IXO už visí celkem dlouho, ale v e-shopech zatím nic. Asi jsem se po dlouhém půstu namlsal 

A jak hodnotíš krok IXA, kdy u některých edicí přešlo na šikmé podstavce a některé, třeba MUS nechali na plochých. Nějak mi ty neustálé změny nedávají smysl.
Jsem hlavně rád, že pro kolekci Museum zustaly původní krabičky a podstavce. Jinak časté změny obalu moc nechápu, ale je pravda, že kolekce CLC má šikmé podstavce už několik let a jiný je pouze přebal. Když se nad tím zamyslím, tak stejně to bylo i u Ypsilonek a u Solida Age D' Or