Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
V tej odpovedi nevidím nič zlého a ani nového. Je jasné že modely, ktorých sme zatial nevideli ani v štádiu prototypu, sa do výroby dostanú za dobrých pár rokov, čo je prípad Rapidu coupé či 1202 stw.
Momentálne pracujú na erke, Pickupe a na sanitke 1201, plus na Felicií 1:18. Na ostatné sa pýtať je momentálne asi zbytočné, ostatne škodovka teraz vysype na trh nepreberné množstvo noviniek ktoré dajú Abrexu zabrať.
Momentálne pracujú na erke, Pickupe a na sanitke 1201, plus na Felicií 1:18. Na ostatné sa pýtať je momentálne asi zbytočné, ostatne škodovka teraz vysype na trh nepreberné množstvo noviniek ktoré dajú Abrexu zabrať.
Ptal jsem se na Pick-upa, RS2000, Vision D, 110R a 1201. Poprví jsem se zeptal 2.10. Někdo si to přečetl a neodepsal. 15.10. jsem se zeptal podruhý a mělo to stejný výsledek. 18.10. jsem se zeptal potřetí se slovy:keramhora píše:Přečetl jsem si tvůj příspěvek a nedalo mi to na něj neodepsat ...
Opravdu děkuji za odpověď. Už dvakrát jsem Vám přeposílal níže uvedenej mail. Vždycky si ho jenom někdo otevře a tím to končí. Je vidět, že tak, jak rychle dodáváte modely i rychle odpovídáte. S tímhle přístupem dojdete daleko.
Na tom nic špatnýho ani nepravdivýho nevidím.
Ale predstav si koľko ludí im denne píše ohľadom nových modelov.
Určite nie si sám. A ani prípadná odpoveď z ich strany relevantný nie je, nakoľko sami presne nevedia čo a kedy dodajú na trh. Stačí sa pozrieť čo všetko slubujú na oficiálnej stránke.
Určite nie si sám. A ani prípadná odpoveď z ich strany relevantný nie je, nakoľko sami presne nevedia čo a kedy dodajú na trh. Stačí sa pozrieť čo všetko slubujú na oficiálnej stránke.
Myslím si, že díky těm 2 posledním větám ti už nebudou nikdy na dotazy odpovídat
Ešte dodám že Abrexu fandím a nemám proti nim nič, nakoľko tých retro modelov ktoré doteraz vyrobili, nie je málo. Aj na tento rok mi 100-ky, špeciálne 1203-ky a nové V3S-ky bohato stačili. Navyše, Minichamps síce predstaví 10 modelov mesačne, ale väčšinou sú to len nové farebné vyhotovenia, kým keď Abrex uvedie nový model, spraví tak hňed vo všetkých farbách a zberateľ si môže okamžite vybrať bez čakania na ďalšie farebné vyhotovenia.
Ďalší aspekt: v súčasnosti si kupujem kultové autá, nákladiaky z Atlasu, medzitým vymysleli aj sériu motoriek, autobusov atd, plus ešte občas sa objavia také skvosty ako 130rs od Sparku, policajné modely Foxtoysu, Tatra od Kadenu. I preto mi vôbec nevadí, že Abrex nám dávkuje historické modely iba postupne. Jednak je to lahšie zbierať po finančnej stránke, na druhej strane sa doba zbierania predlžuje na roky čo iba uvítam.
Ďalší aspekt: v súčasnosti si kupujem kultové autá, nákladiaky z Atlasu, medzitým vymysleli aj sériu motoriek, autobusov atd, plus ešte občas sa objavia také skvosty ako 130rs od Sparku, policajné modely Foxtoysu, Tatra od Kadenu. I preto mi vôbec nevadí, že Abrex nám dávkuje historické modely iba postupne. Jednak je to lahšie zbierať po finančnej stránke, na druhej strane sa doba zbierania predlžuje na roky čo iba uvítam.
Přeci jenom by mohla být časová mezera mezi staršími modely o něco kratší.Mám dojem, že např. 1201 byla již v v roce 2008 v katalogu Abrex
Popravdě řečeno mi vůbec nevadí, že už mi neodepíšou. Stejně vždycky řekli nějaký orientační termín a potom ho buďto nesplnili a sklouzlo to o několik měsíců (v tom lepším případě) nebo to někomu jinýmu vyvrátili úplně s jiným termínem. Mě jako firma nevadí, ale ať neslibují nějaké termíny, když nejsou schopni je dodržet. Tu 1201 měli v katalogu ještě předtím než přišli na trh Octavie II.
Tak rapid 1:43 by měl být v první polovině listopadu.Jelikož je to nový model tak bych to bral jako směrodatné.http://www.facebook.com/media/set/?set= ... comments=4 viz. diskuze.
Včera jsem si zase po nějaké době šel koupit další model od Abrexu.Byl jím model Škoda Citigo Sport Design.Úmyslně jsem čekal,až tento model bude mít místní dealer Škody,protože tyto i ostatní modely měli vždy za mnohem nižší cenu nebo aspoň přijatelnější ceny,než samotný Abrex.(viš Škoda 110L,která ještě před zaměstnaneckou slevou vyjde o 79 Kč levněji,než od výrobce).Od Škody Citigo už je ale asi vše jinak,protože ta stojí před slevou o pouhých 10 Kč méně a navíc v prodejnách Pompo je mají téměř okamžitě,ve větším množství a za cenu jakou má Abrex.
Ke kvalitě se už ani nevyjadřuji,protože se mi opět nepodařilo najít ani jeden bezchybný model.
Ke kvalitě se už ani nevyjadřuji,protože se mi opět nepodařilo najít ani jeden bezchybný model.
Tak na stránkách Abrexu jsou už Rapidy v 1/72. Co se týká kvality zpracování Cityga, tak to je úděsný. Nato, že to je malý model za takovou cenu, tak je 3- i 5-dvéř zpracovanej mizerně. Taky jsem měl velkej problém vybrat. Takže vůbec nevím, co čekat od toho Rapida 1/43.