Abrex - nové modely
-
Re: Abrex - nové modely
72 nebudou rušit, jen neplánujou v dohledné době neaktuální modely. Prostě veterány a youngtimery, těch se v 1:72 nedočkáme, jen aktuální produkce pro reklamní učel
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Odpověď Abrexu na Škodu Felicii Pick-up:
Dobrý den, ano psali jsme, že model bude v říjnu, nicméně nemáme ještě celý náklad vyroben, takže se termín o pár týdnů posune. Věříme, že to všichni naši zákazníci pochopí.
Dobrý den, ano psali jsme, že model bude v říjnu, nicméně nemáme ještě celý náklad vyroben, takže se termín o pár týdnů posune. Věříme, že to všichni naši zákazníci pochopí.
NIc překvapivýho. Napřesrok to bude. 

Přetaženo z Abrexu facebook ze soboty, odpověd dnešního dne:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je v plánu prodej modelu Rapid
Předem děkuji za odpověď.
ABREX s.r.o. Dobrý den, pokud máte na mysli Rapid 2012, tak ano. Cca během 4 - 5 týdnů.
Takže žádný konec října,jak mi říkali v prodejně.
Jediná dohledná šance je ,jestli 20.10.2012 nebudou mít prodejci vozů při předvádění Rapida nějaké modýlky k prodeji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je v plánu prodej modelu Rapid

ABREX s.r.o. Dobrý den, pokud máte na mysli Rapid 2012, tak ano. Cca během 4 - 5 týdnů.
Takže žádný konec října,jak mi říkali v prodejně.
Jediná dohledná šance je ,jestli 20.10.2012 nebudou mít prodejci vozů při předvádění Rapida nějaké modýlky k prodeji
Já se před 14dni ptal na Pick-Up a do teď nemám odpověď. 

Na Rapida má asi nejdřív vyhrazené právo jen Škoda Auto a běžný prodej uvolní později. U dealerů by tedy možná model při zahájení prodeje auta opravdu mohl být. Nevíte, jestli ještě mají dealeři lepší ceny než běžné obchody?
Jinak vše bude mít asi (překvapivě
) zpoždění, u motorek v 1:18 taky už píšou, že budou až příští rok...
Jinak vše bude mít asi (překvapivě

Žiaľ už nie, už majú ceny podobné ako sám Abrex
(teda aspoň na Slovensku)

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak jsem se dneska kouknul na stránku Abrexu a utvrdil jsem se v tom, že to jsou "hlavy otevřený". Zase přitáhli nějaký pos... úpravy Fabie S2000. A né zrovna levný. Kdyby konečně radši dodaly to na co všichni čekají. Minulý týden mi nasraně odepsali na mail s dotazy a vlastně nic neodepsali. Akorát mě stihli poslat do pr....
Přečetl jsem si tvůj příspěvek a nedalo mi to na něj neodepsat.
Nevím,na jaké modely a jakým tonem ses ptal "Abrexu" v mailu,ale na facebooku Abrexu odpovídají pružně a k věci.
K Fabiím S2000,verze a ceny se mi také nelíbí,ale zase si může každý sběratel vybrat z více verzí,což si myslím,že je dobré.Podle toho,co odpověděli jednomu dotazovateli na FB,tak jich moc nových nebude,v dohledné době pouze nové tovární zbarvení ze začátku roku 2012 v normální produkci a pár verzí v Limited Edition 300 Ks.
A jinak k novým modelům,myslím,že počínaje Vánocemi toho vydají v 1:43 tolik,že si člověk bude muset rozmýšlet,co si koupí a co ne.Má vyjít Favorit VB,Felicie Pick-up,110 R,S2000 v nových barvách,Rapid 2012,RS2000,jeden koncept,teď nevím,jak se jmenuje a Octavia 3 plus nějaké reedice.
Nevím,na jaké modely a jakým tonem ses ptal "Abrexu" v mailu,ale na facebooku Abrexu odpovídají pružně a k věci.
K Fabiím S2000,verze a ceny se mi také nelíbí,ale zase si může každý sběratel vybrat z více verzí,což si myslím,že je dobré.Podle toho,co odpověděli jednomu dotazovateli na FB,tak jich moc nových nebude,v dohledné době pouze nové tovární zbarvení ze začátku roku 2012 v normální produkci a pár verzí v Limited Edition 300 Ks.
A jinak k novým modelům,myslím,že počínaje Vánocemi toho vydají v 1:43 tolik,že si člověk bude muset rozmýšlet,co si koupí a co ne.Má vyjít Favorit VB,Felicie Pick-up,110 R,S2000 v nových barvách,Rapid 2012,RS2000,jeden koncept,teď nevím,jak se jmenuje a Octavia 3 plus nějaké reedice.
Tak jsem psal na FB Abrexu, jestli neplánují modely Škoda spartak, Škoda 1202, Škoda rapid (starší typ), Škoda favorit VB, Praga RN/RND, Praga S5T a nebo Praga V3S Jeřáb ČKD, a přišla mi tato odpověď: Dobrý den, začneme tím, co už máme hotové a to je Favorit VB. Z ostatních modelů pracujeme nebo začneme na Rapidu a 1202. Další zmiňované modely jsou k uvážení.
Takže někdy v příštím století se možná dočkáme starého dobrého Rapida a 1202ky.
Takže někdy v příštím století se možná dočkáme starého dobrého Rapida a 1202ky.