Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
A ještě jeden příspěvek, ze soutěže o "model roku" - oba modely má přihlášené Fox.

No tak z toho letáku je to už jasné, že to je akce FOXTOYS. Autor fotek na skoda-virt psal, že to byl Abrex, tak to nějak popletl. Doufám, že FOXTOYS se s IXO domluví i na dalších modelech ze série. Atlas z toho asi nebude mít radost...
Na aukru už někdo nabízí rapida, ale fotku skutečného modelu tam nemá:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://qelv.rajce.idnes.cz/FOR_TOYS%2C_ ... 0_4634.jpg
tady je ten hatchback
tady je ten hatchback
-
Škoda, že nejsou lepší fotky Visonu D, to bude hezký model, pokud neodfláknou kvalitu.
Jinak na těch fotkách je i Fabia S2000 v 1:18 v červené barvě, lze se tedy domnívat, že ji uvažují v tomhle provádění vyrábět. V 1:43 se ale bílé barvě bez potisků brání (viz dotazy na FB), přitom podle mě by tato verze dávala větší smysl než x potištěných variant...
Jinak na těch fotkách je i Fabia S2000 v 1:18 v červené barvě, lze se tedy domnívat, že ji uvažují v tomhle provádění vyrábět. V 1:43 se ale bílé barvě bez potisků brání (viz dotazy na FB), přitom podle mě by tato verze dávala větší smysl než x potištěných variant...
Tak jsem si čet vyjádření škodovky a už mi je jasný, co bude Abrex vyrábět v následujícím roce. Letos přijde na trh Rapid a do konce roku ještě bude Škodovka představovat Octavii III. Během příštího roku má přijít Octavie III Combi, RS, Scout, Rapid Sportback, Superb a Yeti ve facelifu. Takže budou určitě chtít po Abrexu i tyhle modely možná, že vypustí RS a Scout, ale ty ostatní nejspíš chtít budou.
Vzhledem k tomu, že avizované modely pravděpodobně ještě z Abrexu neviděli, ani k nim nemají určitě žádné podklady, při délce vývoje modelu a rychlosti nových modelů do prodeje, tak já to vidím nejméně na 2 roky
-
Já naopak myslím, že je možná viděli, aby model šel do prodeje v době, kdy pujde skutečné auto, jako v případě Citiga 5D, Superbu Combi atd.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18