nOstalgia

Odpovědět
samuel

Re: nOstalgia

Příspěvek od samuel »

To RS-ko vypadá pěkně, jenom skla jsou nějak míň průhledné, jsou asi vakuované? A kolik by asi stála verze RMC?

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Áno, presne tak. Bolo by však treba objednať cca 20 ks, ináč sa to jednoducho neoplatí. Nejedná sa o Škopdu 130 RS. Tie nie je problém, už ich roba. Túto červenú som si doniesol dnes domov, zajtra to pofotím (tieto fotky sú zatiaľ priamo chlapíka čo to robí), len teraz som dorazil domov a už nemám chuť sa do toho púšťať. Rally verzie a tiež ceny upresním s fotkami v priebehu týždňa.

samuel - neviem, nepoznám postup výroby skla, zajtra na fotkách bude lepšie vidieť. Ono to vypadá, že sklo je z jedného kusu, nie sú osobitne.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Mne pred pár minútami dorazil až z ďalekého Hong Kongu tento krásavec - Škoda 706 RTO 1/72 :) :

(nefunkční link odstraněn adminem)

Jeho predlohou bol asi http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... e&sid=1328
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

LeonCupraR

Škodovka ide večer na aukro kôli otestovaniu záujmu. Viac fotiek tam. Začiatkom budúceho týždňa pridám ďalšie informácie spolu s fotkami rally verzií + ceny.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tibi není to výrobce z Madarska??

LeonCupraR

Áno je Libore. Máš od neho niečo v zbierke?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

já ne,ale kamarádi z eWRC si tam objednávali barumáckou 130LR
(nefunkční link odstraněn adminem)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tibi tak vidím,že o tu resinovou škodovku byl velký zájem.Cena je teda masakr 8-) (nefunkční link odstraněn adminem)

LeonCupraR

No áno, konečná cena potešila ;) Už som objednal zopár ďalších, sú to skoro všetky čo mám na stránke http://www.automodely-hracky.sk/automod ... objednavku . Cena bude samozrejme niekde inde, bude to o dosť menej.

FKS

Příspěvek od FKS »

Taky jsem to sledoval, 4.205 Kč je pěkná cena:-) O T148 od Atlasu je vidím taky pořád zájem (nefunkční link odstraněn adminem). Rallye verze 130 RS se mi líbí víc a od Abrexu se jí asi jen tak nedočkáme, to je už ohraná písnička:-( Trochu mi na tom modelu vadí pevný kola, ne teda, že bych s tím jezdil po koberci, ale když si člověk model jednou za čas vyndá z vitrínky, tak je to takový divný, když místo popojetí po stole drhne:-) Třeba by to výrobce mohl změnit, na tohle téma se dikutovalo na vlákně resinů od MAC modelu, MAC pak začal na přání dodávat i "pojízdné" verze (s nepřilepenou nápravou k domontování).

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“