IXO Museum
Re: IXO Museum
Zatím jsem snad identifikoval na fotce z Norimberku MUS063 Jaguar SS Airline Coupe 

Fotky má ixo na fejsbúku, nic tam není vidět. Docela mě zaujalo pojetí jejich prezentace. Na jejich traktory, trucky a podobně jsem si už zvyknul. Ale co mě vzalo, že celý jejich stánek je prolezlý edicemi z časopisů. No, asi jim to nese 

Přesně tak, spíš to vypadá,že originální modely budou doplnkový sortiment.
Snad bude katalog s problematickou naději na dalsi modely MUS. V jedné vitrince nějaký videt je... 

Prošel jsem všechny dostupné fotky a za mě je to totální zklamání. Očekával jsem, že tam budou vystavené minimálně MUS062 Opel Admiral a MUS065 Alvis, těšil jsem se na MUS075 Packard Victoria a hlavně na odtajnění chybějících modelu v číselné rade
. Mozna se mohl objevit I loukotovy Renault MUS069, ale o tom už dlouho nebyla žádná zminka.
Stejně blbá je situace v CLC. Tam jsem čekal ClC287 Jaguar MK V. , CLC288 Jaguar MK 1 a možná Jaguar SS 100, který by měl patřit spíš do kolekce Museum
.
Je pravda, že jsem mohl něco přehlédnout, ale vůbec to nechápu. Jediné pozitivum snad je, že nehodlají klasická auta úplně zabalit

Stejně blbá je situace v CLC. Tam jsem čekal ClC287 Jaguar MK V. , CLC288 Jaguar MK 1 a možná Jaguar SS 100, který by měl patřit spíš do kolekce Museum

Je pravda, že jsem mohl něco přehlédnout, ale vůbec to nechápu. Jediné pozitivum snad je, že nehodlají klasická auta úplně zabalit

Nemáš tak úplně pravdu

Juuuuu, tak to jsi mi udělal fakt radost
. Jupiiiiiii 

Nemá někdo ten katalog IXO 2019
. Desne by me zajímalo, co je pod kódy MUS a CLC. Prosim... 

KATALOX iXa 2019 JE NA WEBU IXOMODELS.
Super! Díky za upozornění. Největší radost mám z další Royalky