nOstalgia
Re: nOstalgia
Tá embéčka ma nemrzí, bol by to ten istý ročník aký robí Abrex.
Som zvedavý ako sa môže dostať na trh 110r od Nea...
Som zvedavý ako sa môže dostať na trh 110r od Nea...
Neo nerobí kovové modely. A tá exkluzívna licencia je asi na klasické kovové "angličáky".
Ještě je ve hře varianta, že model se nebude prodávat v ČR (jako např Škoda 120L od IXO ist - protože Škodovka má možná zaregistrovanou prostorovou známku na 110R jen v ČR)Speed píše:Som zvedavý ako sa môže dostať na trh 110r od Nea...
viz odkaz: http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/po ... 78&plan=cs a Škoda 110R je dostatečně atraktivní i pro polský, maďarský nebo ruský trh
(Škodovka exkluzivní licence nikomu neuděluje)
Doufám, že 110 R v Čechách bude, jestli ne a v Polsku a Maďarsku ano, tak je to postavený na hlavu... Ale hasičská Š 1203 od Amercomu ale taky vyšla jen v Polsku a v CZ ne (a byl to ošizený Abrex). Snad se dočkáme, jinak to bude zase jen předražený na Aukru. Ale kdyby model nešel do prodeje v CZ, tak v jiných zemích do prodeje půjde, takže by to kdyžtak šlo objednat z ciziny. Nechápu, proč Škoda nedá souhlas, je to přece její propagace a ještě by z toho něco měla (licenční poplatky).
Ak sa 110R od NEa dostane na trh, tak určite sa bude dať objednať z MCW, Modelissima alebo iného e-shopu........

Mal som oba,že sa už dalšieho Zetora od UH nedočkáme.A dúfam,že čoskoro bude aj ten resinový Crystal od Lukatechu v 1/32.
Myslím, že nejde o to, že by Škoda nechtěla udělit licenci, ale o podmínky její udělení, které můžou být pro výrobce nepřijatelné. Licenční poplatky jsou dost vysoké, takže se v podstatě nevyplatí malosériová výroba, nebo výroba levných modelů (což byl asi případ modelů škoda v kultovkách). Navíc Škodovka schvaluje všechno: cenu modelu, uvažovaný počet vyrobených kusů, způsob distribuce, kvalitu modelu.
-
Dostalo sa mi do rúk niečo takéto. Rezin 1:43, vypadá slušne, najbližšie budem mať aj verziu RMC (iná maska, prídavné svetlá, bez nárazníkov...).

Rozmýšľam aj nad Škodou 130 LRH poprípade okruhovej verzie Rapid, limitom je však minimálne množstvo vyrobených kusov, ktoré je nutné dať vyrobiť, aby sa to oplatilo
.
(nefunkční link odstraněn adminem)

Rozmýšľam aj nad Škodou 130 LRH poprípade okruhovej verzie Rapid, limitom je však minimálne množstvo vyrobených kusov, ktoré je nutné dať vyrobiť, aby sa to oplatilo

(nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) LeonCupraR dne 12 zář 2011, 07:04, celkem upraveno 1 x.
To akože by si ich dal niekde vyrobiť ak by sa našlo dosť ľudí čo by si ich kúpili? V tom prípade, ak by nebola premrštená cena, som jeden zo záujemcov o 130RS (no závodnú verziu, nie toto čudo s nárazníkmi a 4 svetlami
), 130LR/H aj 160RS Rapid
.

Naposledy upravil(a) EasyDaviD dne 11 zář 2011, 20:21, celkem upraveno 1 x.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek