Abrex - nové modely

Odpovědět
DavidS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od DavidS »

To jsou opravdu překvapivý novinky. Co se týká zpracování toho Citiga tak to stojí za prd. U 5-dvéř jsem vybíral z 6ks. Doufám že ty 110R a 1201 budou lepší.

RadimV

Příspěvek od RadimV »

Je to sice pěkné, mít jedné auto stejného jezdce z více závodů, ale stále marně čekám na S2000 se kterou Hänninen vyhrál loňske SWRC.

ale zase na druhou stranu, který výrobce dělá tolik modelů od jedné značky :D

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Ďalšie 2 farby Rapidu.
(nefunkční link odstraněn adminem)

RadimV

Příspěvek od RadimV »

No nevím, čím víc fotek vidím, tím víc měním názor. Kola jsou opavdu otřesné (ikdyž si uvědomím, že ten model má ve skutečnosti jen pár cm, a ty velké fotky celkem zkresluji), jen se mi nezdá, že by skutečně nanabarvily to rozdělení oken u zadních dveří. Ale stejně ve sbírce skončí, jen na nějakém špatně osvětlwném místě.

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Na mě to působí, že jsou ty fotky focené s bleskem, a to dost zkresluje, hodnotit si troufnu až uvidím originál na vlastní oči

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Na těch fotkách je evidentně vidět že to někdo fotil s bleskem. A to potom opravdu hodně zkreslí. Snad to bude v originálu lepší.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Tak podle informace z prodejny cca 1 měsíc nedorazí žádná novinka. Pozitivní je že minulý týden schválili prototyp výrobku pro 110R.

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

i toto je ABREX :D
(nefunkční link odstraněn adminem)
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz

FKS

Příspěvek od FKS »

DavidS píše:Tak podle informace z prodejny cca 1 měsíc nedorazí žádná novinka. Pozitivní je že minulý týden schválili prototyp výrobku pro 110R.
No to je klasický postup, slibované novinky odložili... Na půlku října slibovali Felicii Pickup a na konec října Rapid... A jestli teď schválili erko, tak do Vánoc na trhu asi taky nebude.

FKS

Příspěvek od FKS »

Dneska jsem si koupil Citigo 3D Sport design v bílé barvě, kvalita je až na drobnosti OK, teď na něj ale koukám a omylem tam namontovali stříbrné disky místo černých... Takže mám raritu nebo se to povedlo i vícekrát a má to někdo doma také? Asi je přebarvím, ty černé vypadají akčněji...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“