Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To jsou opravdu překvapivý novinky. Co se týká zpracování toho Citiga tak to stojí za prd. U 5-dvéř jsem vybíral z 6ks. Doufám že ty 110R a 1201 budou lepší.
Je to sice pěkné, mít jedné auto stejného jezdce z více závodů, ale stále marně čekám na S2000 se kterou Hänninen vyhrál loňske SWRC.
ale zase na druhou stranu, který výrobce dělá tolik modelů od jedné značky
ale zase na druhou stranu, který výrobce dělá tolik modelů od jedné značky

-
Ďalšie 2 farby Rapidu.
(nefunkční link odstraněn adminem)
No nevím, čím víc fotek vidím, tím víc měním názor. Kola jsou opavdu otřesné (ikdyž si uvědomím, že ten model má ve skutečnosti jen pár cm, a ty velké fotky celkem zkresluji), jen se mi nezdá, že by skutečně nanabarvily to rozdělení oken u zadních dveří. Ale stejně ve sbírce skončí, jen na nějakém špatně osvětlwném místě.
Na mě to působí, že jsou ty fotky focené s bleskem, a to dost zkresluje, hodnotit si troufnu až uvidím originál na vlastní oči
Na těch fotkách je evidentně vidět že to někdo fotil s bleskem. A to potom opravdu hodně zkreslí. Snad to bude v originálu lepší.
Tak podle informace z prodejny cca 1 měsíc nedorazí žádná novinka. Pozitivní je že minulý týden schválili prototyp výrobku pro 110R.
i toto je ABREX

sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
No to je klasický postup, slibované novinky odložili... Na půlku října slibovali Felicii Pickup a na konec října Rapid... A jestli teď schválili erko, tak do Vánoc na trhu asi taky nebude.DavidS píše:Tak podle informace z prodejny cca 1 měsíc nedorazí žádná novinka. Pozitivní je že minulý týden schválili prototyp výrobku pro 110R.
Dneska jsem si koupil Citigo 3D Sport design v bílé barvě, kvalita je až na drobnosti OK, teď na něj ale koukám a omylem tam namontovali stříbrné disky místo černých... Takže mám raritu nebo se to povedlo i vícekrát a má to někdo doma také? Asi je přebarvím, ty černé vypadají akčněji...