Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Není to tedy žádnej krasavec ale tak co, jezdilo to v tý době, tak je to kus historie. Co se detailů týká řekl bych zatím nejslabší model.
Tak musíš brát na zřetel že vůz vychází z válečných potřeb, kde byla upřednostněna účelnost a té bylo dosaženo. Byl to vlastně takový hybrid (jeden a půl tuna předělaná na tří tunu, motor z obrněného transportéru) který zalepil poválečnou výrobu náklaďáku v NDR. Nejhůř je na tom na modelu plastová korba, která vypadá právě až moc plastově. Ale to přežijeme. Budou hezčí modely, tedy alespoň doufám ! Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak musíš brát na zřetel že vůz vychází z válečných potřeb, kde byla upřednostněna účelnost a té bylo dosaženo. Byl to vlastně takový hybrid (jeden a půl tuna předělaná na tří tunu, motor z obrněného transportéru) který zalepil poválečnou výrobu náklaďáku v NDR. Nejhůř je na tom na modelu plastová korba, která vypadá právě až moc plastově. Ale to přežijeme. Budou hezčí modely, tedy alespoň doufám ! Pavel.
Model se mi sice líbí, ale momntálně jsem v sitaci, kdy si bohužel nemůžu dovolit každý model ze série...
Nicméně jse se chtěl Pavle zeptat, za kolik, a kde by se daly sehnat podobné figurky co máte v dioramatu, já jsem si také udělal podložku pro focení, ale bez figurek je to takové mrtvé...
Nicméně jse se chtěl Pavle zeptat, za kolik, a kde by se daly sehnat podobné figurky co máte v dioramatu, já jsem si také udělal podložku pro focení, ale bez figurek je to takové mrtvé...
Figurky su od firmy Preiser. Daju sa zohnat zvacsa v obchodoch s vlackami. Daj si do vyhladavaca Preiser a 1/43 a hned ti ponukne par obchodov. Ceny zavisia od toho, kolko figurok je v sade a ci su farbene alebo nie.
Napr. ich maju aj tu: http://www.happymodel.cz/www/eshop/show ... link=byv6y
Napr. ich maju aj tu: http://www.happymodel.cz/www/eshop/show ... link=byv6y
-
Tak určitě je figurka jednou z nejdůležitějších doplňků bez rozdílu téma a měřítka diorama.
Hlavně je ale prostředkem k porovnání velikosti foceného modelu, což je na fotografii bez figurky na snímku hodně obtížné.
Osobně kupuji figurky v měřítku 1/43 zde : (nefunkční link odstraněn adminem)
Úspěšný výběr přeje Pavel.
Hlavně je ale prostředkem k porovnání velikosti foceného modelu, což je na fotografii bez figurky na snímku hodně obtížné.
Osobně kupuji figurky v měřítku 1/43 zde : (nefunkční link odstraněn adminem)
Úspěšný výběr přeje Pavel.
No,mě se zase ten Horch hodně líbí.
-
Tak, kto bude chceť, Horcha budem mať navyše.
Horch je pěkný, pěkný detail je tažná červenobílá tyč pod korbou.
Tak Horch je doma a je to nádhera. Ten tvar kabiny,prostě tyhle starý jednoduchý auta jsou prostě užasný.
Achjo, já vám ten horch tak závidím
potřebuju si sehnat nějakou brigádu na léto, aby bylo na modely
potřebuju si sehnat nějakou brigádu na léto, aby bylo na modely
-
Proč nemá SPZ? To proto, že to bylo tak brzo po válce a bylo jich vyrobeno tak málo?
Já si Horch nezávidim, štve mi, že mám samý DDR trucky
Já si Horch nezávidim, štve mi, že mám samý DDR trucky
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18