Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Já mám spíš opačný postřeh. U prvních modelů (Octavia, Fabia combi) nesedí světla, zalité spráry, velmi hrubé spáry, rozmazané neostré potisky. U novějších modelů a forem již tento problém nemám, spáry jsou pěkně jemné, potisky ostré.
Podle mě kvalita postupem času upadala než by se zvyšovala, vygradovalo to loni na podzim s reedicemi a Fabií RS. Právě Fabia RS je takový hrubší model "od sekyry". Právě ty reedice byly zatím vždy horší než první série. U Octavií II v roce 2005 jsem v obchodech nenarazil na zmetky, minimálně poslední dva roky se musí modely pořádně vybírat, takže si už netroufnu Abrex koupit na internetu, teď jedině v obchodě, kde mi ho otevřou. Novější série, které jsou teď v obchodech jsou někdy na první pohled zmetky (vady laku, spasování dílů, někdy i nějaký díl chybí). Takže taky záleží, o jaké sérii je řeč. Zalití spár je podle mě problém spíš u nemetalických barev. Šíře spár asi taky bude záležet, jak forma vznikala, starší modely musel někdo "vysochat", novější jsou už 3D modely.
Tak to asi bude kus od kusu. Mám nějakých cca 50 kousků, vše přes internet a problém mám jen s Fabiou combi (díly nakřivo, špatné potisky atd.). Teď mám objednané Citigo, tak uvidím. Pravda je že reedice jsem teď nekupoval (jen Autoškolu) tak nemůžu posudit, jak vypadají.
Doplňení: podíval jsem se na Fabii Rs a mám trochu zamlžené skla. A u nového roomsteara moc nesedí před skla, ale to ani u první serie.
Doplňení: podíval jsem se na Fabii Rs a mám trochu zamlžené skla. A u nového roomsteara moc nesedí před skla, ale to ani u první serie.
-
Lepšie foto:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak tá žlutá je fakt hrozná, lakem zalié spáry, nezačištěné díly, jak kdyby to lakoval a skládal doma. Tá modrá metla je teda mnohem lepší. Vidím že skla mají stejně řešené jako u Citigoa.
Tohle to nemůžou myslet vážně.Všechno bych tak nějak zkousnul,ale ty skla a hlavně kola bijou do očí.
-
U toho světla to tak má bohužel i originál.
tak jsem si byl pro CITIGO 3D Sport Design v bílé barvě. U zpětných zrcátek má na každé straně jinak tlutý spodní černý lem, skla jsou lale épe řešená, než u 5-ti dveřového, , krom toho je to úplně stejné. Co mě ale s*** nejvíc, že ještě za ty roky nějakým způsobem nespravili krabičky aby na sebe pěkně seděly, mám obavy kdy se mi modely zřítí z police.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Už tradice...... ""novinky"" Abrex