Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Dnes dorazilo 10 ks R Mégane a Scénic-přes víkend nafotím a vložím
Nafoceno prvních 6 ks
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
Tatra 603 1961 (IXO Models)
Škoda Felicia 1994 (Abrex)
Škoda Felicia 1994 (Abrex)
Renault 10
Ahoj jsem tu nový. Na fórum mě upozornil Hoppa tak snad mu neudělám ostudu.
Toto je můj nový model Renault 10 (1968) výrobce bude pravděpodobně Ixo Junior (nebyl v krabičce ale podstavec byl na chlup stejný jako u R14 od Ixo Junior) Nemá někdo "desítku" v jiné barvě, klidně i jiný výrobce?
Toto je můj nový model Renault 10 (1968) výrobce bude pravděpodobně Ixo Junior (nebyl v krabičce ale podstavec byl na chlup stejný jako u R14 od Ixo Junior) Nemá někdo "desítku" v jiné barvě, klidně i jiný výrobce?
Renault 14
Renault 14 GTS (1980) ixo junior
Renault 12
Renault 12 Gordini (1971) Solido, kvalita je podle mě hrozná a nejvíc mě vadí ty dvě díry v čumáku. Jsou tam protože u některých verzí jsou v nich zasazeny mlhovky. No a ten zadní plast (držák pro spz) to je taky něco
Vánoce přinesly pár očekávaných dárků....
...nové modely
...nové "garáže" na 180 aut
a i když to sem nepatří, tak i nečekaný dáreček - stavebnice Saturnu V
pro srovnání velikosti s mým 3-letým kloučkem
...nové modely
...nové "garáže" na 180 aut
a i když to sem nepatří, tak i nečekaný dáreček - stavebnice Saturnu V
pro srovnání velikosti s mým 3-letým kloučkem
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Super garáže. Mě moje dochází a chystám se na další. Chtěl bych něco menšího cca - 80 x 50 cm - na výšku - tvarově něco jako máš ty.onpo píše: ...nové "garáže" na 180 aut
Zeptal bych se na jednu věc: Nevidím žádné rozdělení ve středu skel, odhaduju tedy, že to nejsou šoupačky a otevírají se na panty na jedné straně skel. Přesně to chci taky. Jen mi pořád vrtá hlavou, jak udělat utěsnění proti prachu po celém obvodu dveří. Řešil jsi to nějak?
Ty skla jsou v podstatě šoupačky - zespodu je našroubovaná hliníková lišta na přechody podlah z baumaxu jako kolejnička a shora je jako pojistka jen malý kousek zase téhle lišty. těsnění zatím neřeším, při pečlivé práci je mezera úplně minimální. Tyhle skříňky mají rozměr 100x75x14.marklukes píše:
Super garáže. Mě moje dochází a chystám se na další. Chtěl bych něco menšího cca - 80 x 50 cm - na výšku - tvarově ...?
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Aha, takže chápu správně, že při otevírání to sklo v podstatě vyšoupneš celé? Mohl bych poprosit o nějaký detail té lišty? Díky.