IXO Museum
Re: IXO Museum
Jestli ještě nemáš katalog, mrkni sem:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Bezva, katalog poštou ještě nedorazil...jinak díky
Mercedes SS je spíš bílý, což je asi dobře, další Simplex bych fakt mít nemusel, ale všechno ostatní super 

No, ony ty barvy na ne moc kvalitních fotkách zkreslujou, je lepší to vidět ve skutečnosti. Já třeba vím, že určitě budu mít Panhard, Minervu a Simplex, určitě ne Voisin, Packard Le Baron, Pierce Arrow a Delage a ostatní podle prvního dojmu až je uvidím na vlastní oči.
Jinak já jsem za ten Simplex naopak moc rád. IXO museum je primárně zaměřeno na třicátá léta, já bych bral raději období tak 1900 - 1925. Ale samozřejmě jsem za IXO museum vděčný, protože ostatní výrobci jsou do veteránů jen výjimečně a už vůbec ne za cenu IXO museum.
Jinak já jsem za ten Simplex naopak moc rád. IXO museum je primárně zaměřeno na třicátá léta, já bych bral raději období tak 1900 - 1925. Ale samozřejmě jsem za IXO museum vděčný, protože ostatní výrobci jsou do veteránů jen výjimečně a už vůbec ne za cenu IXO museum.
Určitě je lepší vidět model ve skutečnosti, ale mám poslední dobou děsně málo času, tak objednávám podle fotek
Nejvíc se těším na Panhard a Daimler, ale jak se znám, tak nakonec koupím všechny 

Katalog už mám, je to vázaná knížečka ve formátu 20x16 cm, na křídovém papíru, fakt hezká. IXO Museum obsahuje:
MUS026 Mercedes 130 červený
MUS035 Panhard 6CS zeleno/šedý
MUS036 Mercedes Simplex modrý
MUS037 Auburn černý
MUS038 Salmson S4E světle zelený
MUS039 Lagonda LG6 modrá
MUS040 Daimler Double Six černý
MUS041 Voisin černý
MUS042 Minerva červeno/černá
MUS043 Packard V12 modrý
MUS044 Mercedes SS světle šedá
MUS045 Pierce Arrow světle modrý
MUS046 Delage D8SS modrý/černý
MUS026 Mercedes 130 červený
MUS035 Panhard 6CS zeleno/šedý
MUS036 Mercedes Simplex modrý
MUS037 Auburn černý
MUS038 Salmson S4E světle zelený
MUS039 Lagonda LG6 modrá
MUS040 Daimler Double Six černý
MUS041 Voisin černý
MUS042 Minerva červeno/černá
MUS043 Packard V12 modrý
MUS044 Mercedes SS světle šedá
MUS045 Pierce Arrow světle modrý
MUS046 Delage D8SS modrý/černý
No to je úroda. Jsem fakt zvědav, jestli je to plán na jeden rok.
Vím, že to do tohohle tématu nepatří, ale mohl bych se zeptat na formule 1 Ferrari ze série La Storia, jaké mají letos v plánu?
Vím, že to do tohohle tématu nepatří, ale mohl bych se zeptat na formule 1 Ferrari ze série La Storia, jaké mají letos v plánu?
To nevím, ale mám radost z toho, že Museum prezentují jako prestižní serii, obrázky jsou větší, některé modely mají 2 fotky, Daimler dokonce tři. No je fakt, že Ypsilonky a Age D´Or měly podobné postavení
Jinak na Ferrari se podívám doma, nemám tady katalog s sebou...

Jinak na Ferrari se podívám doma, nemám tady katalog s sebou...
Plán LaStorie najdeš tady:
Katalog je sice loňský, ale z této série vyšly zatím jen dva modely.
Katalog je sice loňský, ale z této série vyšly zatím jen dva modely.
Jinak k citátu...něco na tom je, ale zkus ženu zavřít na měsíc do garáže