modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Odpovědět
marklukes

Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Příspěvek od marklukes »

Dnes vyšli docela atraktivní Hasiči - Astra HD7. Akorát s tím zvýšením nákladu mi to nesedí - v 7:00 v Tachově až ve čtvrtém stánku ještě měli jeden poslední kus. Taky podražili - naposledy jsem kupoval číslo 6 za 129,00 nyní číslo 9 za 129,90 :D .

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, poslední model jsem si koupil, protože to je veterán 1:43 a čekalo mě nemilé překvapení -* je celý z plastu. :( Cituji ze stránek výrobce: Součástí každého magazínu bude i kvalitní kovový model.

kult

Příspěvek od kult »

Kolekce hasičských vozidel je po modelařské stránce otřesná a to nemluvím o smradu z jejich laku co se line po jejich otevření z blistru.Vadí mi i to že každý model je zpracován v jiném měřítku.Radeji si co se tyče hasičské tachniky koupím v dračku nějaký model od Altaya za 159.I když chápu,že si to někdo kupuje hasičským autům se malokterý výrobce věnuje.Radil bych to radeji nevybalovat kvůli smradu a detailů na tom moc také není.Je to jenom tak dozadu do vytrýny.Přijde mi zajímavější od amercomu kolekce bojových vozidel v 1:72 pro toho kdo dělá třeba nějaké diorama,a nebo před týdnem začala vycházet zajimavá kolekce: bojová letadla,jsou bytelná dají se použít i jako hračka pro děti. (nefunkční link odstraněn adminem)

T603

Příspěvek od T603 »

Pánové, prosím o foto té Tatry 603 taxi, pokud v tom časáku té skutečné foto je. Díky.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

Koukám že Kolekce hasičských vozidel vychází opravdu "pravidelně". Mám předplatné a poslední číslo co mi přišlo je sedmička...

elixir

Re: nOstalgia

Příspěvek od elixir »

BaRT píše:Ještě doporučuji ty měkké pracovní jemné rukavice, já bez nic už na model nešáhnu a odpadá takové to blbé čištění otisků....
Chcem sa opytat kde by som mohol take rukavice zohnat? ;)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Já je kupuji u nás,co maj pracovní oblečení.Jemné bavlněné rukavice,bílé,takže vypadáš jak dirigent :D ,ale je klid.Stojí asi 10,-Kč + - ;)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo pracovní oděvi - používají je při montážích v továrnách, nebo ti můžu poslat odkaz na e-shop (ale cena pošty tehle levné věci kazí)
Sbírka modelů Citroën

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To je dobrá cena. Já mám ze zdravotnických potřeb, ale vypláznul jsem za ně 50,-.

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Franklin Mint je přibaluje k modelům :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“