NEOmodels Škoda 110R

Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: NEOmodels Škoda 110R

Příspěvek od BaRT »

jau - pěkné fotky

kamikaze - Holandská firma s výrobou v Číně, stejně jako třeba NEO (FR výroba Čína)
Sbírka modelů Citroën

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

myslel si Otto? no ok ale nemali ani niektore skorsie modely vyrobu zastupenu v NL?

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

nevím, já co mam CX 1/18 tak jsou oba z Číny
Sbírka modelů Citroën

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Pekne zrovnanie S110R, Ján. Cakal som co napises, ked si ohlasil, ze idu k tebe obe farby.
Prekvapila ma ta farba limitnej verzie, fakt som si myslel, ze to bude klasicka oranzova. Tak som sa asi rozhodol pre zltu, hoci okrova ma klasickejsie kolesa - puklice.
Co sa kvality NEA tyka, je dost plavajuca, mam cca 30ks od nich a raz ma prekvapia dobre a raz zle. Ale povacsine je to pozitivnejsie.
Spark je stabilnejsi, mam ich modely radsej.

carabo

Příspěvek od carabo »

Vlad tiež mám od Nea a aj Sparku zopar modelov ale zdá sa mi, že Neo má lepšie detaily ako Spark. Ak sme pri Neo, Prosím Ťa stalo sa Ti, že si kupil model a mal odlepenu (čiastočne odlepenú) okennu chromovanú lištu? Ak áno čím si ju prilepil. Skúšal som tri rôzne tipy lepidiel a ani jedno nezabralo, vždy sa to odlepý. Ja mám doma žltu 110R od Nea a som s ňou spokojný. Na nej som niejake vážne výrobne vady nenašiel. Tá oranžovo, okrova 110 R sa mi celkom páči ale kupovať už ju nebudem, vyčkam na Abrex.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Je pravda, ze Neo sa snazi mat krajsie detaily, ale ......
Naposledy, čo mi došlo a ma rozladilo je napr.: na AC Ace jedno predné svetlo je tak "škuľavé", že ho musím odlepiť a skúsiť nanovo prilepiť, ale neviem, či nepoškodím niečo iné. Je aj trochu hrubšie, asi podobný3D problém, ako u Jána na Š110R.
Na Deauville je bočná lišta okolo okien z časti z nelesklého pliešku, že zaniká a vyzerá, ako keby tam tá časť nebola a zasa na Nissane 200SX urobili strašne mohutné okenné rámy, až to pôsobí veľmi neproporčne a rušivo. Atď, dalo by sa toho viac napísať. So Sparkom tak často problém nemávam, a to ich má skoro 10x viac.
Tie odlepené lišty okien mám na 2-3 NEO modeloch, ešte som to neriešil, ale najhoršie to mám na zadnom okne MB230SL Pininf., kde je to cele aj s okennou foliou zvlnene a tak aj prilepene. Čakám, že mi to samo bez následkov odpadne a potom to nejako snáď prilepím. Ale ono to tam skôr vyzerá tak, že lišta aj okno su väčšie ako otvor na okno.
Ale lepil som na veľkom Otte lištu a aj na jednom veľkom Sparku, síce boli bočné, ale držia. Lepil som to osvečeným Herkulesom, ktorý nenaleptáva a dá sa prebytočné lepidlo odstrániť po zaschnutí. Len chvíľu trvá, kým zaschne.

FKS

Příspěvek od FKS »

Dneska mi přišla oranžová Š110R, na modelu nejsou vážnější vady, akorát na předním nárazníku u SPZ je trochu rozlitého lepidla (to tady píšou lidi často, asi je to lepení SPZ náročná operace...). Jinak model vypadá dobře, i ty přední světla nevypadají v reálu tak strašně, možná vypadají hůř na světlejší žluté verzi.

rocs

Příspěvek od rocs »

Po všetkých doterajších kritikách a postrehoch sa už neviem dočkať, kedy mi GLS doručí balíček zo smallcars, v ktorom bude okrem iného aj oranžová 110R, aby som si urobil vlastný úsudok.

rocs

Příspěvek od rocs »

Tak konečne je 110R doma. S obavami som si ju prezrel a žiadne výrazné nedostatky som nenašiel. Povedal by som, že som s modelom spokojný.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak tu je moje menšie porovnanie 110 R vs. 130 RS vs. 110 L (Neo, Spark, Abrex):
Obrázek
Ďalšie foto na (nefunkční link odstraněn adminem)
Obe majú pár chybičiek, no oproti Sparku (okná a ich tvar, svetlá ale aj tvar karosérie) sa NEu toto eRko moc nepodarilo :(
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“