Abrex - nové modely

Odpovědět
DavidS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od DavidS »

Celej fór je v tom, že na úpravu autoškoly je zapotřebí cedulka a polepky. Kdežto na Spoje, VB a podobně je zapotřebí to vyladit barevně a to jim nevyskladní kusy co jim leží na skladě. Každopádně se tímhle tahem zbaví 300ks a ještě na nich vydělají o cca 30000,- víc.

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Myslím, že na policejní modely(minimálně na karoserie) mají jiné formy - např. na Policejní Octavii jsou díry ve střeše a nevypadají vrtané...
Dle marketingové BCG matice musejí "dojnou krávu" podojit a vytřískat z toho maximum, to jim nemůžeme mít za zlé, to je jakoby po vás v zaměstnání chtěli na řešení stejného problému použít vždy nové řešení...Vzhledem k tomu, že už jsou 110L v provedení Autoškol vyprodané, tak vědí, co dělají 8-)

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Nikdo by jim to neměl za zlé, kdyby se tím nechlubili, jako kdyby objevili něco převratnýho. Vždicky mluví o novince a potom to je tohle. Kdyby narovinu řekli, že bude úprava modelu, tak nikdo ani nepípne. Nebo alespoň já to tak vidím. Každej se chce co nejvíc nažrat s malými náklady to je pochopitelný.

FKS

Příspěvek od FKS »

Podle toho, co psali na FB by teď měl opravdu vyjít nějaký nový model, kterým nemysleli 110L autoškolu. Tu avizovali již dopředu, zatímco s tím novým modelem dělají tajnosti. Tak snad se něco opravdu objeví, třeba alespoň ten Roomster Praktik. Viz text na FB:
ABREX s.r.o. Dobrý den, někdy během prvních 10 dní v září budeme mít úplně nový model v měřítku 1/43. Další pak budou v říjnu. To už budou i modely 1/18.29 srpen v 8:51

Favorit VB by také měl být na podzim, tak uvidíme, spíš to ale odloží... Podle mě policejní modely nemají nové formy, to by se jim nezaplatilo a tudíž by to nedělali. Musí to mít vyřešené jinak, pokud to opravdu nevrtají.

Co se těch autoškol týče, tak někteří lidi to rádi koupí, já do toho nešel a taky mi vadily nerealistické SPZ u naší krajské verze. Prostě klasický problém - slíbí a rozdělají toho hodně a pak v reálu nestíhají nic...

lada

Příspěvek od lada »

já si chtěl objednat autoškolu pardubice, když mě přišla nabídka abrexu tak byly všechny autoškoly vyprodány. co si o tom mám myslet. připadá mě někdy to jejich jednání jako u atlasu ?????????????????????????

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Kdo ,,nutně,, shání Favorita v barvách VB tak je na stránkách Svět aut za l.050,-Kč od úpravce SAL

Student

Příspěvek od Student »

Ale o to nejde...já si ho udělal sám...ale proč tedy nepřemýšlí trošku dopředu a radši udělají x aut dopředu, která snad ani nejdou udat v "běžných" barvách...
Přijde mi líto, že je taková bomba polepka a cedulka, když by mohli udělat fakt "kus", kterej za to stojí...a věřim, že by jim lidi utrhali ruce...

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Tohle měli na FB
Dobrý den. Felicia Pick-up je hotov. Probíhá výroba první série. Pravděpodobné uvedení na trh je polovina října. To samé platí o Rapidu (konec října). Pohřebák 1201 bude. Tam ještě tak daleko nejsme, ale brzy by mohl být kovový vzorek.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

shooter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shooter »

lada píše:já si chtěl objednat autoškolu pardubice, když mě přišla nabídka abrexu tak byly všechny autoškoly vyprodány. co ...
Tady ji máš:
(nefunkční link odstraněn adminem)

lada

Příspěvek od lada »

za 800 si ji může nechat, proto nejsou v prodeji. zas až tak nutně ji mít nemusím, já jen, že když abrex rozešle novinky tak jsou dávno pryč.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“