Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
LeonCupraR

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od LeonCupraR »

Pochybujem, že tento model bude nasledovať, skôr jedna z týchto:

Obrázek

Obrázek

Scout

Příspěvek od Scout »

Souhlas s Leonem bude to bohužel ta žlutá pro mě nejmíň zajímavej model :(
Jinak jsem doufal že teď přijde na řadu ten červenej Robur autobus na, který jsem se těšil ale zdá se že u nás budou posílat modely, které nějakým způsobem zbyly.
Jinak i když ta Ifa s4000 cisterna není pro našince příliš atraktivní model tak mě se líbí je to pěkně zpracovanej a hezkej náklaďák.
Na druhou stranu , nemusím mít vitrínu samou Ifu...

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Já mám taky Horch H3. Ale já chci KRAZ
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

carabo

Příspěvek od carabo »

Mno nemyslým si, že to budu tieto, už by napisali ich názov správne do zoznamu. Podľa mňa im nieje problem tam napísať, že ak Ti má prísť Horch h3a alebo ifa horch tak to tam daju ale oni dali Horch h3 a teda si myslím, že to bude prave ten model na mojom obr. Ale bodaj by ste mali pravdu a prišla by ta zelena ifa čo máš na tvojom obr. tu žltu budu veľmi nemusím, tá sa mi z tej série páči najmenej temer vôbec a hneď zaňou nasleduje emw sanitka, ktorá nas tiež ešte len čaká. Očakával som robur , multicar M22 alebo barkas sanitku no nestalo sa bude to čudo čo príde. :lol:

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Uvidíme, ja nepredpokladám, že tú čo si dal uvedú skôr na česko-slovenskom trhu ako na domácom. Vidím to skôr na žltú (tú by mohli vynechať, nič mi to nehovorí), keď už silou mocou H3, tak aspoň tú zelenú nech vydajú. Biela mi tiež nechýba ku šťastiu. Čo vie naštvať, že v Maďarsku dostali Liazky, pritom sú to "naše" autá :evil: , mohli to dať miesto týchto H3.

Zdenek1111

Příspěvek od Zdenek1111 »

sakra to je sama ifa to nemají jiny modele než ifa co třeba kamaz ? to asi neznají nebo liaz a podobny

carabo

Příspěvek od carabo »

Pravdu máte ani mne to biele čudo veľmi k šťastiu netreba a radšej by som bol keby boli liazi, multicary, tatry, avie a popripade trochu ruských modelov ale hold je to orientované na nemecký trh tak mame same ify a horchice, hadam sa im už minú a daju aj nám aspoň jeden liaz, lebo zatial sme mali len tatru 148 a nič viac čo by nás mohlo potešiť.

FKS

Příspěvek od FKS »

On to bude prostě záměr, dát u nás liazku až někdy na konci. Lidi na ni čekají a kupují modely, které by jinak ani nechtěli. Kdyby zveřejnili obsah série a dali česká auta na začátek, tak by to pak všichni odhlásili a ty ify by kopilo pár lidí. A tohle provededou v každé zemi, takže liazku cpou maďarům a němcům jako nám ify...

123tommytourek

modely

Příspěvek od 123tommytourek »

Může mi někdo prosím napsat jak jdou modely za sebou? Přišla mi první tatra a dál nevím jaké budou modely. Díky

Scout

Příspěvek od Scout »

Další model je:

2. IFA W50
3.Robur Garant
4. IFA S 4000 nebo KrAZ 256 - záleží co Ti Atlas pošle
5.IFA H 3A

Bohužel to u nás nefunguje jako třeba v Německu, kde odběratel ví co dostane... :(

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“