Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Díky moc za odkaz - mají zajímavé ( a některé pro mně velmi zajímavé) modely. Ted ještě najít někoho šikovného, kdo by to uměl u nich objednat 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj Dane,taky bych si něco vybral(ze škodovek)a záleží i na kolik by to vyšlo
,no ,ale jak říkaš domluv se s madarama
Možná by nám mohl pomoci busto,když už nějaké modely od nich má??

-
Chlapi, napíšte im po anglicky 

A z čeho předělali to ARO a ty erka?
Koukněte na polské kultovky, jsou tam nové modely.
-
Zaz - ukrajinskej sráč z doby rozpadu SSSR, 60 let stará IFA, asi už padesátá Syrena a Samara, jenž se od tý, co už vyšla, liší jen barvou a počtem dveří. No, nic moc... 

60 let stará IFA?tak na tu se z polských kultovek těším nejvíc,kromě v sobotu vycházejícího policejního polonéze.Mě spíš překvapilo,že v maďarsku vyjde č.28 WARSZAWA M-20,když tam vyšlo č.9) GAZ M-20 POBEDA.Já myslel že ta pobeda byla jenom pro polský trh.Vydávat tahle dva tipy zvlášť mi přijde zbytečné.Jinak č.14 a 15 mě přišli oproti Tatře z trafiky bez závad.Z trafiky měla špatné stěrače a spoustu otřepů.Že by předplatitelům posílali lepší kusy?
je to možný,já sem si koupil znovu vydané první číslo se 603jkou a je bez zpětných zrcátek,zatímco ta,co mi přišla poštou,je měla.
tohle se tady už probíralo,chce to listovat trochu zpět.
Tatru jsem taky pořídil, mám 2ks z první serie a 2ks z druhé série, ta co je teď na stáncích je určitě z jiné formy, má otřepy kolem rámečku světel a celkově mi přijdou detaily méně vystouplé, navíc má více zalité spáry, je tam více laku, zadní světla vypadají líp a bez těch zrcátek je hezčí. SPZ mi přijde lepší u té z první série, celkově vzato, dle mého názoru je ta první lepší.FKS píše:Jinak dneska se mi podařilo koupit znovuuvedené č. 1, tedy Tatru 603-3 za 69 Kč a ke ...
Tak zrovna na Tavrii a Samaru se těším...Fricoolinek píše:Zaz - ukrajinskej sráč z doby rozpadu SSSR, 60 let stará IFA, asi už padesátá Syrena ...