Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Na Českou poštu taky není spoleh. Balíček od Atlasu se nemusí podepisovat, tak mně se stalo, že jsem měl večer u dveří bytu položený balíček. Kdyby přes den šel kolem nějaký šikula, tak mohl mít zadara pěkný model a já měl starosti dokázat, že jsem model nedostal.
-
tak jsem to asi zakřikl že sníma mám dobrou zkušenost zase mi psali email že nemáji moji plnou adresu a to sem jim psal už asi 3krát
Tak mi dorazila IFA ADK z e-baye. Budu ji mít ale jen dneska, večer poputuje jako dárek ke tchánovi, který ji má doma v garáži 1:1

So žeriavom sa dá aj hýbať?
Nedá, je napevno.
Škoda, že sa nedá ale aj tak pekná je. Došiel KrAZ tak prypájam foto. Je to riadna obluda, najväčšia 1/43 čo mám doma. Fiat 500 postavený naprieč a ešte ma strechu na úrovní predneho náraznika. Chcel by som vydieť nasledky dopravnej nehody. Po 500stovke by preletel a vodič KrAZu by to nepocítil. Poumival som male kamienky a naložil na korbu tatry a kraza a napodiv sa do tatry toho vošlo viac a pritom je to menší model. Ak sa zhoduje mierka, a je to v presnej v mierke tak ten kraz je (vyroba, material, spotreba, prevádzka...atď) len plytvanie materialom.
(nefunkční link odstraněn adminem)

-
typický rusové, auto jako hovado a uveze prd
ale ba ne, myslim, že sice měl méně m3 objem korby, ale myslim, že uvezl větší hmotnost a také měl trochu jinou koncepci, než 148 S3. Prostě je to auto vyrobené pro trochu jiný účel a také do jiného prostředí

Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Sem tam sa objaví niečo zaujímavé ako prestavba modelov z tejto série (veď je to vynikajúci základ) , ale niekedy sa to už vážne preháňa. :
-
Mne sa táto "prestavba" tiež vôbec nepozdáva. A k tomu aj tá cena......
Ale ten istý autor má na aukre aj vydarenejšiu prestavbu
Ale ten istý autor má na aukre aj vydarenejšiu prestavbu