IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Jo jo, taky bych už něco koupil :-)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

H+H+ : Děkuji za exkurzi do světa IXO Museum. :)
Po z mého pohledu kolapsu měřítka 1:18, když jsem zvažoval co dál, tak jsem o Museum hodně přemýšlel. No nakonec to dopadlo jinak, ale Museum se mi líbí.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Moje sbírání mělo několik krizových období, ale je pravda, že jsem nikdy žádný model neprodal. Teď samozřejmě kupuju v e-shopech, ale nakupování ve specialkach mělo fakt svoje kouzlo. Ke každému osobně koupenemu kousku se vážou hezke vzpominky :) .

Jinak krasne modely klasických aut za příjemné ceny má
Norev. Třeba kolekce vozu Lancia je fakt pěkná. Na druhé straně je fakt, že nejde mít vsechno :D

Základní problém mám v tom, že materiál musí být kov, podmínka je kvalita, ale současně mám jisté cenové limity. Ovšem udělat si občas radost, to je fakt třeba a s čekáním nemám problém. Těším se rad :P

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To já už prodal hodně modelů. Moje sbírka, to je takový živý organismus. :)
Ale souhlasím s tím, že koupit si model v kamenném obchodě mělo jinou atmosféru. Když jsem držel v ruce pár kousků a mohl si vybrat.
A také ty vzpomínky, když jsem si ten model třeba odněkud zdaleka přivezl. Jo bejvávalo....

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už se nemůžu novinek dočkat. Trvá to hrozně dlouho a nějaký důvod zřejmě bude. Zjevně se jim do pokračování kolekce klasických aut moc nechce. Dostávají přednost modely, které v katalogu 2018 vůbec nebyly ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Jak již opakovaně řečeno -Fotbal a Ixo nemají logiku!

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Já vím, ale fnuknout si snad můžu. Teď jsem týden na chaloupce a modýlky hlídá a utesuje synacek. Asi ho stojí velké zapření, protoze sbírání čehokoliv ho nebere ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jupiiiii, nové fórum funguje :) !!!. Díky moc!

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bugatti 41 Royale Coach Weymann 1929 MUS061 snad už mám na cestě, tak se děsně těším :) . Zároveň jsem moc zvědavý, který bude v kolekci další. Zatím to vypadá MUS070 Chrysler. Na ten mám už od loňského jara předobjednávku. Vůbec ovšem netuším, zda bude červený jako v katalogu nebo ten původní stříbrno-černy ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Docela by mě zajímalo, kolik už v edici IXO MUS bylo vydáno Royalek.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“