IXO Museum
Re: IXO Museum
Jo jo, taky bych už něco koupil 

H+H+ : Děkuji za exkurzi do světa IXO Museum. 
Po z mého pohledu kolapsu měřítka 1:18, když jsem zvažoval co dál, tak jsem o Museum hodně přemýšlel. No nakonec to dopadlo jinak, ale Museum se mi líbí.

Po z mého pohledu kolapsu měřítka 1:18, když jsem zvažoval co dál, tak jsem o Museum hodně přemýšlel. No nakonec to dopadlo jinak, ale Museum se mi líbí.
Moje sbírání mělo několik krizových období, ale je pravda, že jsem nikdy žádný model neprodal. Teď samozřejmě kupuju v e-shopech, ale nakupování ve specialkach mělo fakt svoje kouzlo. Ke každému osobně koupenemu kousku se vážou hezke vzpominky
.
Jinak krasne modely klasických aut za příjemné ceny má
Norev. Třeba kolekce vozu Lancia je fakt pěkná. Na druhé straně je fakt, že nejde mít vsechno
Základní problém mám v tom, že materiál musí být kov, podmínka je kvalita, ale současně mám jisté cenové limity. Ovšem udělat si občas radost, to je fakt třeba a s čekáním nemám problém. Těším se rad

Jinak krasne modely klasických aut za příjemné ceny má
Norev. Třeba kolekce vozu Lancia je fakt pěkná. Na druhé straně je fakt, že nejde mít vsechno

Základní problém mám v tom, že materiál musí být kov, podmínka je kvalita, ale současně mám jisté cenové limity. Ovšem udělat si občas radost, to je fakt třeba a s čekáním nemám problém. Těším se rad

To já už prodal hodně modelů. Moje sbírka, to je takový živý organismus.
Ale souhlasím s tím, že koupit si model v kamenném obchodě mělo jinou atmosféru. Když jsem držel v ruce pár kousků a mohl si vybrat.
A také ty vzpomínky, když jsem si ten model třeba odněkud zdaleka přivezl. Jo bejvávalo....

Ale souhlasím s tím, že koupit si model v kamenném obchodě mělo jinou atmosféru. Když jsem držel v ruce pár kousků a mohl si vybrat.
A také ty vzpomínky, když jsem si ten model třeba odněkud zdaleka přivezl. Jo bejvávalo....
Už se nemůžu novinek dočkat. Trvá to hrozně dlouho a nějaký důvod zřejmě bude. Zjevně se jim do pokračování kolekce klasických aut moc nechce. Dostávají přednost modely, které v katalogu 2018 vůbec nebyly 

Jak již opakovaně řečeno -Fotbal a Ixo nemají logiku!
Já vím, ale fnuknout si snad můžu. Teď jsem týden na chaloupce a modýlky hlídá a utesuje synacek. Asi ho stojí velké zapření, protoze sbírání čehokoliv ho nebere 

Jupiiiii, nové fórum funguje
!!!. Díky moc!

Bugatti 41 Royale Coach Weymann 1929 MUS061 snad už mám na cestě, tak se děsně těším
. Zároveň jsem moc zvědavý, který bude v kolekci další. Zatím to vypadá MUS070 Chrysler. Na ten mám už od loňského jara předobjednávku. Vůbec ovšem netuším, zda bude červený jako v katalogu nebo ten původní stříbrno-černy 

Docela by mě zajímalo, kolik už v edici IXO MUS bylo vydáno Royalek.