IXO Museum
Re: IXO Museum
Bude hezký, ten světlý interiér model mu bude slušet a bude tím míň černý 

Na loňském veletrhu byl Chrysler Airflow taky černý (koukal jsem teď na fotku), tak bude možná ještě v barevnosti změna 

Další modely IXO Museum: Auburn, Salmson a Delage:
http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... Premium-X/
Takže to už máme (čísla dle série Altaya):
20-Auburn Boat Tail
21-Salmson S4 E
25-Daimler Double Six
26-Voisin C28 Ambassade
27-Minerva Type AL 40 CV
28-Packard V12 LeBaron
30-Mercedes SSK
32-Delage D8-SS
40-Panhard
Je to 9 modelů - a v lednu již vyšly další dva - že by chtěli dohnat minulý rok? Jsem zvědav.
Jinak ten Dailmler vypadá dobře i v černé a Auburn byl v sérii Altaya bílý (škoda jí), na fotkách je černý, ale s tím bílým interiérem vypadá dost dobře. Takže nechávám otevřeno podle dojmu až uvidím model ve skutečnosti.
http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... Premium-X/
Takže to už máme (čísla dle série Altaya):
20-Auburn Boat Tail
21-Salmson S4 E
25-Daimler Double Six
26-Voisin C28 Ambassade
27-Minerva Type AL 40 CV
28-Packard V12 LeBaron
30-Mercedes SSK
32-Delage D8-SS
40-Panhard
Je to 9 modelů - a v lednu již vyšly další dva - že by chtěli dohnat minulý rok? Jsem zvědav.
Jinak ten Dailmler vypadá dobře i v černé a Auburn byl v sérii Altaya bílý (škoda jí), na fotkách je černý, ale s tím bílým interiérem vypadá dost dobře. Takže nechávám otevřeno podle dojmu až uvidím model ve skutečnosti.
Vypadají krásně, už se těším 

Jinak je ještě vidět v pozadí č. 31. 1933 Pierce Arrow, ale všechno za rok nejspíš nestihnou 

Již jsem také dostal nového Chryslera.
Sháním ze starších modelů do série IXO Museum ještě tyto modely:
009 Maybach Zeppelin
010 Delage D8
012 Cadillac V16 Imperial Sedan
023 Bugatti Type 57S
031 Mercedes W31 Six-Wheeler.
Všech 5 mám již od Altay, ale sháním od IXO Museum. Nemáte někdo na prodej?
Sháním ze starších modelů do série IXO Museum ještě tyto modely:
009 Maybach Zeppelin
010 Delage D8
012 Cadillac V16 Imperial Sedan
023 Bugatti Type 57S
031 Mercedes W31 Six-Wheeler.
Všech 5 mám již od Altay, ale sháním od IXO Museum. Nemáte někdo na prodej?
Objednal jsem si katalog IXO 2011, tak jsem zvědavý, jaký bude 

Taky jsem zvědav, jestli tam budou mít všechny výše uvedené modely (či ještě něco navíc).
Ještě by měl být Mercedes 130 z loňska a možná Lagonda LG6 Drophead 1938 (zmíněná v textu aktualit) a ten Pierce Airow...jak jsem už psal. No uvidíme, až katalog přijde, tak dám vědět 

Tak to už je 12 modelů, které byly na fotkách nebo které jsou zmíněny v textu. Plus ty dva, co už vyšly letos. Moc tomu nevěřím, že to všechno udělají letos. Spíš bych to viděl na 2 roky (pokud se tedy nerozhodli se sérií Museum urychleně pohnout). Jsem moc zvědav, co mají v tom katalogu. Mohl bys napsat až ho dostaneš i čísla těch modelů MUS0xx, kvůli představě o časové posloupnosti? Dík.