Modely Neo sú pekné, cena je priemerná tak ako bežne stoja tieto modely. Nejaký limit 300 nemá vpliv na cenu modelov tohoto výrobcu, bežne v takomto počte vydáva Neo niektoré farebné verzie nezávisle od toho či si ich priamo objedná Modelcarworld ako alebo nie, ceny sa nemenia. Ľudia však už všetko prirovnávajú k cenám Abrexu, tak sa im to zdá drahé a mnohí naozaj netušia, že toto nie je kovový model a ani len nepočuli o nejakom rezine. Na druhej strane, konkrétne tento model sa mi akosi nezdá, už na prvý pohľad vypadá model akosi trochu odfláknutý. Svetlá sú katastrofa, má ich však takto Neo aj na iných modeloch, naopak pri niektorých ich dokáže aj dokonale (hlavne nie mliečne) spracovať. Tu sa to akosi nepodarilo. Škoda toho... Ale pre porovnanie s ešte drahším modelom od nich nádherným Cadillacom, kde som našiel jediný odfláknutý detail taktiež svetlá

Ale hlavne, že u Seatov majú svetlá dokonalé
No neviem, ale toto by naozaj malo byť lepšie zvládnuté. Ak by vboli odfláknuté zadné svetlá, nevadilo by mi to až tak, ale väčšina z nás má modely vystavené tak, že sa na ne pozeráme z predu, takže to dosť bije do očí. A osobne nemám čas, vybavenie a hlavne trpezlivosť dodatočne dotvárať modely aby boli prefektné. Je na každého zvážení či bude čakať na ABrex (a či sa vôbec dočká), alebo to risknúť a zakúpiť jeden alebo aj obidve farebné verze tohoto modelu práve teraz. U mňa farbou vyhráva žltá.