Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Leon Ďakujem za pochvalu uvidím, ako to bude s patinou, ešte som to takto neskušal upraviť. Mám prírodne kamienky pripominajúce makadam, tak tie som tam uvažoval nahodiť.
Odtialto som mal blueprint: http://www.the-blueprints.com/blueprint ... 281974%29/
a ostatne som si doplnil podľa obrazkou realneho auta z netu. Fantazii sa medze nekladu čo fotka to inakšie rozložene svetla vzadu a aj iny držiak rezervy, od jednoduchého ako mám ja až po zložitejšie klietkove. Aj korby sú rôzne, pôdoris korby rovnaký len výška bočníc je rôzna.
Odtialto som mal blueprint: http://www.the-blueprints.com/blueprint ... 281974%29/
a ostatne som si doplnil podľa obrazkou realneho auta z netu. Fantazii sa medze nekladu čo fotka to inakšie rozložene svetla vzadu a aj iny držiak rezervy, od jednoduchého ako mám ja až po zložitejšie klietkove. Aj korby sú rôzne, pôdoris korby rovnaký len výška bočníc je rôzna.
Tady je můj hovnocuc.
Už mi ten Atlas moc nebaví.Měl jsem v Čechách objednány 4 Tatry na 4 různý lidi.Všechny jsem po obdržení vypověděl,ty první dvě byly v pohodě,u těch druhých dvou lidí jim přišly i po vypovězení odběru kolekce další modely už za 500Kč kus.Poslal jsem maily,že o modely nestojim + kopie mailů o vypovězení odběru,odpovědi žádný.Stalo se to ještě někomu ?
Áno, stalo sa mi to, ale na Slovensku. Je to však to isté.
Išlo o objednávky zo stránky EA
Poslal som výpoveď, ktorú mi aj mailom potvrdili. Napriek tomu došla IFA za 19,95€.Okamžite som zavolal do Atlasu a na základe toho rozhovoru som balík odniesol na poštu, aby ho vrátili ako neprevzatý. Tým som považoval vec za uzavretú. No po cca mesiaci mi prišla upomienka (na 3 adresy). Zase som im volal a tvrdili, že vrátený balík a upomienka sa minuli cestou (to asi nosia peši) a že upomienky môžem zahodiť. Som zvedavý aké to bude mať pokračovanie.
Išlo o objednávky zo stránky EA
Poslal som výpoveď, ktorú mi aj mailom potvrdili. Napriek tomu došla IFA za 19,95€.Okamžite som zavolal do Atlasu a na základe toho rozhovoru som balík odniesol na poštu, aby ho vrátili ako neprevzatý. Tým som považoval vec za uzavretú. No po cca mesiaci mi prišla upomienka (na 3 adresy). Zase som im volal a tvrdili, že vrátený balík a upomienka sa minuli cestou (to asi nosia peši) a že upomienky môžem zahodiť. Som zvedavý aké to bude mať pokračovanie.
Ten hovnocuc vyzerá lepšie ako originál. Tá hrdza je super.T603 píše:Tady je můj hovnocuc. ...
Ten fekál je fakt krásny
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Keramhora: mě se to stalo a stále děje, ale v jiném pořadí. Nemůžu atlas donutit, aby mi poslal, to co slibuje. Tatry došly, řádně a v čas zaplaceny. A Ifa po dvou měsících ještě nedošla. Dvakrát jsem psal na Atlas a dvakrát mi odpověděli, že mi bylo členství obnoveno a že mám vydržet. Nechápu, protože jsem nic nerušil a na účtě jsem vždy měl zrušené kolekce 0. Nyní mi ve sledování sice ifa naskočila, ale je tam už 14 dní s poznámkou vráceno.
Já jsem Tatry řádně zaplatil a řádně vypověděl mailem odběr kolekce,tak jak na ně teď mohu? POsílat jim Ify na svoje náklady nechci a 500Kč za kus platit už vůbec nebudu.A na žádný mail mi také neodpověděli...
Objednanou Tatru i Ifu jsem řádně zaplatil a pak jsem jim napsal email, že nemám zájem o další odběr (sami možnost kdykoliv zrušení odběru inzerují).
Za měsíc došel nevyžádaný Robur! Napsal jsem jim email, kde jsem se opřel o 2 věci:
1.-Ustanovení § 53 odst. 9 zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, normuje“ „Poskytuje-li dodavatel plnění spotřebiteli bez objednávky, není spotřebitel povinen dodavateli jeho plnění vrátit ani jej o tom vyrozumět.“
2.- dle § 132 výše specifikovaného zákona jsem se doručením nevyžádaného plnění stal jejím výlučným vlastníkem, a to na základě právní skutečnosti stanovené zákonem, a to bez ohledu na to, zda-li je Vaše společnost, jako dodavatel, vlastníkem zaslaného zboží.
Dále jsem jim napsal, že vzhledem k absenci mé objednávky odmítám cenu zaslaného zboží uhradit, a tímto mám celou věc za vyřešenou.
A víc už nic neřeším!
Za měsíc došel nevyžádaný Robur! Napsal jsem jim email, kde jsem se opřel o 2 věci:
1.-Ustanovení § 53 odst. 9 zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, normuje“ „Poskytuje-li dodavatel plnění spotřebiteli bez objednávky, není spotřebitel povinen dodavateli jeho plnění vrátit ani jej o tom vyrozumět.“
2.- dle § 132 výše specifikovaného zákona jsem se doručením nevyžádaného plnění stal jejím výlučným vlastníkem, a to na základě právní skutečnosti stanovené zákonem, a to bez ohledu na to, zda-li je Vaše společnost, jako dodavatel, vlastníkem zaslaného zboží.
Dále jsem jim napsal, že vzhledem k absenci mé objednávky odmítám cenu zaslaného zboží uhradit, a tímto mám celou věc za vyřešenou.
A víc už nic neřeším!
Tak mám na cestě autojeřáb IFA z ebaye.