Klasika

Odpovědět
H+H+

Re: Klasika

Příspěvek od H+H+ »

Vypadá fakt parádně. Už jsem tady nad ním slintal vcera :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Na mě trošku moc nové, ale krásné. ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To chápu. Budou fotky těch vánočních modylku? To víš, jsem zvědavý, ale jiný už asi nebudu :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Mám teď tvůrčí krizi. :lol:
Nějak mě poslední dva modely tak naštvaly, že přemýšlím, jestli to má dále smysl, jestli to nezačnu rozprodávat.
Zatím se na to raději ani nedívám a věnuji se jiným věcem, ať to nějak uzraje. :(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jejej, ale neboj, zase to bude fajn 8-)

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

Prosím Tě, co tě tak dostalo? Já jsem při posledním Matrixu (což byl Duesenberg, měl také lehké zklamání.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak tedy :
Duesenberg J French Speedster Figoni - červeno černý
Naprosto šílená geometrie kol. Přední náprava je celá vylisovaná nesouměrně, kola mají příšerné rozbíhavostí a odklony. Loga na prazích odstávají. Oba klaksony úplně šejdrem. Díry na zadní nárazník mimo horizontálu, je celý nakřivo.
Mercedes-Benz 540K Spezialroadster Sindelfingen - černý
Opět lišta pantů kapoty nalepená šikmo, jako střed čelního skla a znak MB na masce chladiče, to je vůbec nezajímá. Jedna zadní svítilna nalepená pootočeně. Znak MB na zádi nalepen znatelně excentricky.
Jako.… dávat 2.000,-Kč za každý takový kus, to mě přestává bavit. Když to člověk rozebere a vidí ty dvě skořápky karosérie + interiér, k tomu destičku podvozku se čtyřmi kolečky a uvědomí si, že to stojí tolik peněz, tak to přesto klidně vezme, pokud by vše bylo uděláno poctivě a správně.
Ale nervovat se u každého druhého modelu, lámat nápravnice, snažit se odlepovat svítilny, lišty na karosérii a pod. a čekat, kdy to pokazím ještě více, to mě fakt už nebaví.
Na tomto poli na neurčito končím a teď si raději budu odkládat penízky na CMC. V dnešní době jediná firma, která za peníze nabízí odpovídající protihodnotu, bohužel také jenom někdy, ale alespoň někdy.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak to je děs, ale zároveň velká skoda. Pořád doufám, že to ještě nějak prehodnotis. Abstinenční příznaky taky musí být hrozne :roll:

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

No já to docela chápu, že někdy si člověk řekne dost. Ale třeba Tě časem zlost přejde , nicméně je pravda, že většina výrobců jde jenom po penězích. Ale to je všeobecný stav , nejenom v modelech. Mercedes už také není Mercedes asi tak 15 let, Miele už taky 10 let není jako dřív atd atd. A CMC to dohání abnormálním zvyšováním základní ceny. Nejde to donekonečna a až to nepůjde, tak se obávám, že to vezme také tenhle obrat. Fuj, to jsem se rozepsal. Hezký večer. :oops:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“