Klasika
Re: Klasika
Vypadá fakt parádně. Už jsem tady nad ním slintal vcera 

To chápu. Budou fotky těch vánočních modylku? To víš, jsem zvědavý, ale jiný už asi nebudu 

Mám teď tvůrčí krizi.
Nějak mě poslední dva modely tak naštvaly, že přemýšlím, jestli to má dále smysl, jestli to nezačnu rozprodávat.
Zatím se na to raději ani nedívám a věnuji se jiným věcem, ať to nějak uzraje.

Nějak mě poslední dva modely tak naštvaly, že přemýšlím, jestli to má dále smysl, jestli to nezačnu rozprodávat.
Zatím se na to raději ani nedívám a věnuji se jiným věcem, ať to nějak uzraje.

Jejej, ale neboj, zase to bude fajn 

Prosím Tě, co tě tak dostalo? Já jsem při posledním Matrixu (což byl Duesenberg, měl také lehké zklamání.
Tak tedy :
Duesenberg J French Speedster Figoni - červeno černý
Naprosto šílená geometrie kol. Přední náprava je celá vylisovaná nesouměrně, kola mají příšerné rozbíhavostí a odklony. Loga na prazích odstávají. Oba klaksony úplně šejdrem. Díry na zadní nárazník mimo horizontálu, je celý nakřivo.
Mercedes-Benz 540K Spezialroadster Sindelfingen - černý
Opět lišta pantů kapoty nalepená šikmo, jako střed čelního skla a znak MB na masce chladiče, to je vůbec nezajímá. Jedna zadní svítilna nalepená pootočeně. Znak MB na zádi nalepen znatelně excentricky.
Jako.… dávat 2.000,-Kč za každý takový kus, to mě přestává bavit. Když to člověk rozebere a vidí ty dvě skořápky karosérie + interiér, k tomu destičku podvozku se čtyřmi kolečky a uvědomí si, že to stojí tolik peněz, tak to přesto klidně vezme, pokud by vše bylo uděláno poctivě a správně.
Ale nervovat se u každého druhého modelu, lámat nápravnice, snažit se odlepovat svítilny, lišty na karosérii a pod. a čekat, kdy to pokazím ještě více, to mě fakt už nebaví.
Na tomto poli na neurčito končím a teď si raději budu odkládat penízky na CMC. V dnešní době jediná firma, která za peníze nabízí odpovídající protihodnotu, bohužel také jenom někdy, ale alespoň někdy.
Duesenberg J French Speedster Figoni - červeno černý
Naprosto šílená geometrie kol. Přední náprava je celá vylisovaná nesouměrně, kola mají příšerné rozbíhavostí a odklony. Loga na prazích odstávají. Oba klaksony úplně šejdrem. Díry na zadní nárazník mimo horizontálu, je celý nakřivo.
Mercedes-Benz 540K Spezialroadster Sindelfingen - černý
Opět lišta pantů kapoty nalepená šikmo, jako střed čelního skla a znak MB na masce chladiče, to je vůbec nezajímá. Jedna zadní svítilna nalepená pootočeně. Znak MB na zádi nalepen znatelně excentricky.
Jako.… dávat 2.000,-Kč za každý takový kus, to mě přestává bavit. Když to člověk rozebere a vidí ty dvě skořápky karosérie + interiér, k tomu destičku podvozku se čtyřmi kolečky a uvědomí si, že to stojí tolik peněz, tak to přesto klidně vezme, pokud by vše bylo uděláno poctivě a správně.
Ale nervovat se u každého druhého modelu, lámat nápravnice, snažit se odlepovat svítilny, lišty na karosérii a pod. a čekat, kdy to pokazím ještě více, to mě fakt už nebaví.
Na tomto poli na neurčito končím a teď si raději budu odkládat penízky na CMC. V dnešní době jediná firma, která za peníze nabízí odpovídající protihodnotu, bohužel také jenom někdy, ale alespoň někdy.
Tak to je děs, ale zároveň velká skoda. Pořád doufám, že to ještě nějak prehodnotis. Abstinenční příznaky taky musí být hrozne 

No já to docela chápu, že někdy si člověk řekne dost. Ale třeba Tě časem zlost přejde , nicméně je pravda, že většina výrobců jde jenom po penězích. Ale to je všeobecný stav , nejenom v modelech. Mercedes už také není Mercedes asi tak 15 let, Miele už taky 10 let není jako dřív atd atd. A CMC to dohání abnormálním zvyšováním základní ceny. Nejde to donekonečna a až to nepůjde, tak se obávám, že to vezme také tenhle obrat. Fuj, to jsem se rozepsal. Hezký večer. 

Já vám, že je nekoupím, ale je to krása:
https://www.carmodel.com/de/evrat/evr22 ... 936/133601
https://www.carmodel.com/de/evrat/evr22 ... 936/133600
https://www.carmodel.com/de/evrat/evr22 ... 936/133601
https://www.carmodel.com/de/evrat/evr22 ... 936/133600