Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Tak sedmička s Tatrovackého shoppu je doma. Asi nova serie, protože má zelene blatníky a chybí zadní světla
Zdravím kolegové , tak desetikolka je od včera doma ,jsem sní spokojen jen jeto takové holé , chtělo by to nějakou nástavbu , poraďte .
A máš na ni ty zadní světla?
Zdravím ,tak zadní lampy tam nejsou , blatníky zelený .Pravý zadní byl odlouply ,ale to bylo hned slepený.
Uz jsem cetl o tech svetlech na truck foru a docela meto soklo, prijde mi to ze se snazi o co nejmensi pocet plastovych dilu na modelech.Plnic paliva je celkem taky holy, zadni svetla nema i mu chybi plno potisku i kdyz tam ma na ne pripravene misto.
Ternno ma posledni kus, aspon rano byl, na tatrovackem eshopu.Jsem zvedav kdy ji zase naskladni a zdali taky nejake detaily nevypusti.
O phoenixu zatim zadne zpravy, psal jsem na email tatrovackeho eshopu ale ti maji asi jine starosti nez resit modely.
Jo a nahodou nikdo nevi jak to vypada s dakarskymi tatrami co planuje bonver a buggyra?Buggyra mi to potvrdila na facebooku vic vsak nerekla, osobne od nich bychom se mohli dockat toho phoenixe byt v zavodni verzi.
Ternno ma posledni kus, aspon rano byl, na tatrovackem eshopu.Jsem zvedav kdy ji zase naskladni a zdali taky nejake detaily nevypusti.
O phoenixu zatim zadne zpravy, psal jsem na email tatrovackeho eshopu ale ti maji asi jine starosti nez resit modely.
Jo a nahodou nikdo nevi jak to vypada s dakarskymi tatrami co planuje bonver a buggyra?Buggyra mi to potvrdila na facebooku vic vsak nerekla, osobne od nich bychom se mohli dockat toho phoenixe byt v zavodni verzi.
Ano Buggyra bude mít model Phoenixu. Zdrželo se to, protože původně měla být 815ka. Co se týče Bnveru, osobně jsem se ptal TV. (LONI) Řekl mi že jednaji s německym výrobcem.
Nemecky vyrobce?Premium classixxs?I scale?Osobne me vic nenapada jeste mozna minichamps, ale ten bude asi drahy.T603 píše:Ano Buggyra bude mít model Phoenixu. Zdrželo se to, protože původně měla být 815ka. Co se týče Bnveru, osobně jsem se ptal TV. (LONI) Řekl mi že jednaji s německym výrobcem.
Co se týče nové vojenské Tatry, tak podle obrázků vypadá strašně.
Na prvním obrázku jsou do oka bijící mezery mezi zadními koly. Z toho vyplívá, že jsou na modelu menší (nesprávná) kola. Velikost jde dobře porovnat na třetím obrázku, kde je rezervní kolo o něco větší a širší, než kola na Tatře. Když prodávali první verzi Tatry na ní byla správná kola a u zadních nebyly skoro žádné mezery. Z těch co si Tatru už objednali...vypadá stejně jako na fotkách?
Na prvním obrázku jsou do oka bijící mezery mezi zadními koly. Z toho vyplívá, že jsou na modelu menší (nesprávná) kola. Velikost jde dobře porovnat na třetím obrázku, kde je rezervní kolo o něco větší a širší, než kola na Tatře. Když prodávali první verzi Tatry na ní byla správná kola a u zadních nebyly skoro žádné mezery. Z těch co si Tatru už objednali...vypadá stejně jako na fotkách?
Sledujte srpen na tatrovackem eshopu, ma byt neco noveho.Dockame se uz konecne toho phoenixe?
Tohle jsem dostal na muj dotaz ohledne modelu
Dobrý den, pane Hnízdile,
děkuji za Váš dotaz. Zatím jinou než červenou barvu u modelu Terrno (8x8) neplánujeme. Nové modely plánujeme, ale zatím Vám nemohu více prozradit.Nové modely očekávám začátkem druhé poloviny tohoto roku (cca srpen).
S upřímným pozdravem
jmeno jsem vynechal
Tohle jsem dostal na muj dotaz ohledne modelu
Dobrý den, pane Hnízdile,
děkuji za Váš dotaz. Zatím jinou než červenou barvu u modelu Terrno (8x8) neplánujeme. Nové modely plánujeme, ale zatím Vám nemohu více prozradit.Nové modely očekávám začátkem druhé poloviny tohoto roku (cca srpen).
S upřímným pozdravem
jmeno jsem vynechal
Dostala se mi informace o tom, že by Poláci měli začít dělat Kolosa. Před časem tady proletělo o výrobě T813 TP. Ma někdo nějaké info?