Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Z kraje tohoto roku psali z Abrexu na svém facebooku,že Škoda 110 R bude někdy v březnu - dubnu 2012 a že Škoda 130 RS jí bude v krátkém čase následovat.Zatim se tak nestalo.Minulý měsíc psal na svém facebooku,že v květnu vydají nějaké polepené verze,což se již stalo, a že v červnu vydají 2 úplně nové modely,tak jsem zvědavý,jaké to budou.
-
já tipuju spíš, že ted bude něco novějšího. Nejspíš RS2000, na kterou se těšim nejméně
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Osobně si také myslím,že to bude nějaký jiný model než nostalgické modely,např.RS2000 nebo nějaký koncept jako třeba Mission L,Vision D.
Nový Rapid si myslím,že to nebude,protože ještě nebyl oficiálně představen.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si taky tipnu. Škoda 130RS nebo Fabia S2000 1/18 

Já myslím, že mediální představení Rapida je naspadnutí. U Citigo byl také dříve v prodeji model od Abrexu (5ti dvéřový) než byla oficiální premiéra skutečného vozu na autosalonu
Přesně tak, nejdříve bude Rapid, dneska už byly na idnes nemaskované fotky skutečného auta, tak modely už určitě jedou přes moře v kontejneru... Na ten model se těším, skutečné auto vypadá dobře. Doufám, že Abrex zlepší kvalitu a zapracuje na detailech a že neudělají zadní světla jen barvené jako na Citigo
Starší modely pro ně nejsou priorita, ale snad stihnou 110R a 130RS alespoň do Vánoc.

Abrex píše na svém facebooku,že představení dvou nových modelů se přesouvá na červenec 2012.
Vzhľadom ku klesajúcej kvalite a stúpajúcej cene sa na nové nodely už ani moc neteším
. Na druhú stranu aj eRko od NEa ma sklamalo. No, uvidíme.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek