IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

No to jsem zvědav, jestli něco sdělí. Jinak jsem minimalista, mě by zatím stačilo, kdyby konečně vypustili ty dvě MUS, co inzerujou od začástku roku (resp. od Norimberku).

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To máš pravdu, ale přiměřená dávka zvědavosti vůbec nemůže škodit. Bude vidět zájem o pokračování kolekce :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jinak MUS069: RENAULT AG1 Taxi de la Marne, 1914
http://news.car43.ch/CS%20Ixo.htm

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Díky, už si vzpomínám, taky byl někdy loni na FB :) . Do standardní krabičky se nejspíš nevejde :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak se musím přiznat, že nestandardní velikost krabičky v sérii mi poněkud vadí. Mám rád system. Vyšší obal už jsem zaznamenal u Opelu a pokud se někdy dočkáme modelu Cadillac V16 z původní kolekce Altaya, tak tam je zase delsi ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Na FB má IXO další nové modely, ale bohužel zase zavodaky. No, možná ještě přidají nějaký autobus ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Neozvali se? Žádná zpráva ohledně připravovaných MUS?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zatím bohužel nic. Taky jsem desne zvědavý, ale možná vůbec neodpoví. Na blbou zprávu je vždycky času dost ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO aktualizovalo stránky. Zase 5 dalších rally aut. Až mi přijde lito, ze je nesbiram ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Proběhla další aktualizace stránek. Museum zase nic, tak jsem si ze žalu představoval, co by jsem tam chtěl najít. Kromě avizovanych by se mi líbily z původní série další Royalky, taky třeba Alvis 4,3 Litre, Austro Daimler ADR Bergmaister nebo Rosengart Supertraction. Celkem chybí odhadem ještě takových 12 kousku. To je při současném tempu tak na pětiletku. Mozna, že je tam pořád v módě a produkci hlídá nějaký stranou dosazeny politruk, který miluje traktory, náklaďáky a autobusy. Komunikace od IXA bohužel nepokračuje a na FB vyhrožují pro změnu dodavkou ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“