Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
A jasně, sorry, přehlédl jsem se...
pamatuješ ten prezidentský doprovod?jedna černá s modrými majáky a druha VB.Bylo tam napsáno,že je to od agostini.Je to zhruba 2 nebo 3 měsíce?!?
-
Áno, a boli to tatrovky odo mňa. Tie úplne prvé, čo som mal na stránke u seba , teda žiaden originál, ale samozrejme prerábka "z modelu DeAgostini"!
Predával to pod nickom - nelly-n18 , má kopu prerábok čo ponúka na aukre a myslím, že jedna z tých lepších a kvalitnejších prác.
Ale keby vyšlo DeAgostiny práve s niečím takým, určite by to potešilo - popravde pochybujem, že ak aj budú nejaké špeciálne modely, že prvá bude práve T 613 VB
Predával to pod nickom - nelly-n18 , má kopu prerábok čo ponúka na aukre a myslím, že jedna z tých lepších a kvalitnejších prác.
Ale keby vyšlo DeAgostiny práve s niečím takým, určite by to potešilo - popravde pochybujem, že ak aj budú nejaké špeciálne modely, že prvá bude práve T 613 VB
Naposledy upravil(a) LeonCupraR dne 16 srp 2010, 11:10, celkem upraveno 1 x.
Aha tak to promiň to jsem špatně pochopil,ale bylo to pěkné
-
Nič sa nedeje, len som si myslel, že mi niečo ušlo, teda nejaká informácia...
tak to si mě zklamal.To se nabízí otázka jestli tady vůbec nějaká speciální edice vyjde.Český trh naproti polskému je miniaturní(našel jsem tam trafiku kde je mají v regale po 30kusech tady jsem je po takovém množství nevyděl)má to tam větší úspěch a nejen tatry.Jedině,že by to spojili s vaším slovenským.Ale to je ve hvězdách,nebo se něco rýsuje
-
Nevidím to ružovo. V Maďarsku je už séria o pár modelov pred Vami a zatiaľ tiež žiadna špeciálna séria. A slovenskú edíciu tiež neviem, či niekedy uvidíme. Na blistroch nie je po slovensky napísaný text (kôli nášmu jazykovému zákonu by tam asi mal byť v slovenčine), takže mi to vypadá, že s tým ani neplánujú. V Maďarskej sérii bol český text od začiatku a to sa ešte vôbec nič nespomínalo, že by v Čechách táto séria mala vychádzať. Ale na druhej strane sa objavujú autá so značkami aj slovenských miest... takže zostáva len dúfať.
ten text mužou přelepit slovenskou nálepkou.No právě ty slovenky spz.Taky mě to překvapilo
-
No je to kvantum modelov každé 2 týždne a to by len zvyšovalo náklady, bolo by to značne neekonomické...Viem o čom hovorím, roky som robil obchoďáka a na niektoré produkty v sklade sa museli lepiť slovenské nálepky, ináč sme ich nemohli predávať. Znamenalo to vždy zaplatenie brigádnikov, nálepky, farba do tlačiarne...to všetko navyšuje cenu, navyše momentálne kurz € voči USD výrazne klesá a ako väčšina čínskych dodávateľov(výrobcov) si nechávajú platiť práve v USD. Všetko hrá proti slovenským kultovkám
Bohužiaľ žiadne oficiálne informácie nie sú zatiaľ dostupné, osobne nepočítam s tým, že by sa do konca roka niečo objavilo aj u nás na SK (bodaj by som sa mýlil).
Bohužiaľ žiadne oficiálne informácie nie sú zatiaľ dostupné, osobne nepočítam s tým, že by sa do konca roka niečo objavilo aj u nás na SK (bodaj by som sa mýlil).