Ak tam zavoláš v pondelok, povedia ti, aby si si tú hlášku nevšímal. Pozri si dátum čo tam je a do 14 - 18 dní od toho data balíček dostaneš.carabo píše:Mne tiež ešte nedošla a na stranke mi píše, že "vrátene" cirkus humberto ten atlas.
Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Před chvilkou jsem se přihlásil na stránce Atlasu a zjistil jsem následující : mám bus a tatru (oboje za 129,-) jako zrušenou sbírku, ale včera (datum je 13/4.2012) mě byla odeslána tatra + magnet za 99,- jako užitková vozidla - a teď co si o tom mám myslet ??? Podle mě panuje v Atlasu naprostý chaos a nebo to řídí absolutní tydýt.
Taky už pomalu ztrácím trpělivost nad Altlasem. Ale ve svém zájmu to musím skousnout Tatru mi doručili 11.2. a dnes máme 15.4. a Ifa nikde. Člověk aby je ještě uháněl... Na účtě v sledování zásilky mám jen tatru, u které je, k mému pobavení, napsáno: distribuováno poštou a o Ifě ani zmínka. Fakt už mě se.ou. Kdyby se člověk na to alespoň tak netěšil. Psát dotaz na atlas se mi taky nechce, když jsem to udělal u Tatry, tak mi přišla odpověď, že mi ruší kolekci. Všem, těm, kterým ještě nedošla, tak přeji hodně trpělivosti
Psát nebo se dotazovat na Atlas je totiž úplně k ničemu, protože 1) udělají nesmyslný krok (zrušení zasílání) 2) co se dozvíš telefonem je něco úplně jiného než skutečnost 3) jeden model na adresu - jak píšu mám na cestě druhou t148 aniž bych ji objednal
Já mám u sledování zásilky u Ify napsáno, datum faktura 9.3.2012, zásilka je distribuována poštou. Nic jsem nedostal. U Garanta mám datum faktura 30.03.2012, vráceno. Ale už ho mám doma od středy. Buď tam mají opravdu bordel a nebo mi tu Ifu prostě ukradl nějaký poštovní sběratel.
Mě osobně už Atlas už moc nebaví,protože po obdržení tatry jsem odebírání kolekce mailem zrušil a po dvou měsících mě přišla Ifa se složenkou na 500Kč.Rozhodně za Ifu nebudu dávat 500Kč a posílat jim model na svoje náklady také nehodlám.Odeslal jsem jim mail,že udělali chybu,tak jsem zvědav na jejich odpověď.
Já mám podobný problém. Kolekci jsem si objednal jen jednou, ale začala mi chodit 2x. Když jsem jednu zrušil, tak jsem zjistil že jsou zrušeny obě dvě. Takže celej Atlas mi může ...
Já mám zae objednanou tatru.U svého účtu mám Datum Datum 13/04/2012 a usledování zásilky je vráceno,když mě ještě nic nedošlo.Tak nevím.
No a Ifák W50L je dnešním dnem doma
-
Mě došel Robur. A blb sem ho měl nepřevzít, protože je to ta kolekce, co mi chodí bez bonusů. Pozdě no, takže časem budu mít zase dva
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18