Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
...a vůli české pobočky DeA
Taky mě to překvapilo. Oba modely měly vše jak má být. I stěrače byly vzácně srovnané a na plastových dílech chyběly běžné otřepy. Že by šla kvalita nahoru?zdenek píše:Dnes mi přišly kultovky - Polonez a Fiat 126 P. Kupodivu bez závad, vše je jak má být
To mě ještě ne,u fiata jsem rovnal stěrače(ale s tim si nedělá hlavu snad žádný výrobce) u polonezu stříhal otřepy.Ale zase v polsku cajka z trafiky poprvé bez zavad.Od cz agostini mi přišla složenka na 2 poličky jak jsem si objednal,dnes jsem platil tak jsem zvědav kdy přijdou.Zatim se do ni prach nedostal.
Naposledy upravil(a) kult dne 13 srp 2010, 18:21, celkem upraveno 1 x.
Já s poličkou nejsem spokojený. Dal jsem do ní modely a přepážky se prohnuly. Modely dávám do plast. krab
iček KADEN - jsou těsné a dají se bezvadně štosovat. Mám jich 14 v jednom sloupku a ještě by to 6 sneslo. Jsou za 35,- Kč
iček KADEN - jsou těsné a dají se bezvadně štosovat. Mám jich 14 v jednom sloupku a ještě by to 6 sneslo. Jsou za 35,- Kč
Kde prosím ty krabičky Kaden kupuješ?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
že by tady (nefunkční link odstraněn adminem)
-
Nové modely v ruskej a poľskej sérii - pravdepodobne:
ZIM 12A Ambulance
(nefunkční link odstraněn adminem)
Lada 2109 Samara
ZIM 12A Ambulance
Lada 2109 Samara
Ano, přesně odtud si je nechávám posílathurvajs píše:že by tady (nefunkční link odstraněn adminem)
RARITA!!!
ja si týden počkám
ja si týden počkám
Tak podarilo sa mi zohnat Tatru 603 a 613.
A este by som potreboval vediet, bola tu rec o plastovych vitrinkach od Kadenu a rozmyslal som ze by som dal do nich tie Tatricky. Tak by som chcel vediet ci maju kultovky na spodku dierku na prisrobovanie k podstavcu. Kedze som ich este nevybaloval z blistra aby sa nezaprasili.
A este by som potreboval vediet, bola tu rec o plastovych vitrinkach od Kadenu a rozmyslal som ze by som dal do nich tie Tatricky. Tak by som chcel vediet ci maju kultovky na spodku dierku na prisrobovanie k podstavcu. Kedze som ich este nevybaloval z blistra aby sa nezaprasili.