Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Tak sláva, musím se pochlubit, po cca 2 měsících hledání po různých aukcích je konečně doma. A za docela slušnou cenu.( myslím samozřejmě tu oranžovou. A ješte přikládám text na blistru, docela zajímavý: Manufactured and distributed by Premium and Collectibles Co.Ltd with kind conset of ŠKODA AUTO a. s. (www.skoda-auto.com). Copyright and reproduction rights to trandemark, samples, and models granted by ŠKODA AUTO a.s. All rights reserved. (nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) majko01 dne 03 srp 2010, 15:59, celkem upraveno 3 x.
Parada je nadherna, chcem sa opytat kde kupujes kultovky, daju sa kupit niekde aj v SR?elixir
elixir , ak sa mi podari zohnat este niekoľko kusov, nacom tvrdo pracujem tak tato pôjde na aukro
elixir , ak sa mi podari zohnat este niekoľko kusov, nacom tvrdo pracujem tak tato pôjde na aukro
Dnes mi přišly kultovky - Polonez a Fiat 126 P. Kupodivu bez závad, vše je jak má být
Ahoj lidi dnes jsem brouzdal po facebooku a našel skupinu od kultovek kdo tam jste tak se přidejte a trošku oživte 

Na Aukru se už nabízejí "raritní" Tatry 603-1:
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak tu Tatru 603-1 si pořídím taky i když nebude v černé jako správné papaláš auto
nevím jestli jste už viděli fota toho modelu,tak sem nějaké dám,ještě se zeptám model nemá špígle,je to tak správně??

nevím jestli jste už viděli fota toho modelu,tak sem nějaké dám,ještě se zeptám model nemá špígle,je to tak správně??

Že nemá špígle je v pořádku, ještě ročník 1961 je neměl
Další papaláš polské č.51.Vzhledem k plastové střeše modelu se domnívám že vyjde i otevřený.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
pěkná Čajka,doufám, že vyjde i u nás
Určitě, chce to jen čas...