Klasika
Re: Klasika
No to je úžasný model. Jak to, že ho nemám?!. když ho tak chválíš, tak to budu muset napravit . udělám asi výjimku, když jsem říkal, že do Vánoc už nic.... Tahle zavřená varianta je opět hezčí, protože třetí otevřené sedadlo není vůbec hezké. ale zase je zajímavá ojedinělá otevřená odsunovací střecha, tak nevím...A červená kola jsou působivější než běžná chromovaná...
Tady jsem se rozhodoval opravdu snadno, zadní vyklopená sedačka se mi prostě nelíbí. A ty červené doplňky jsou prostě boží. 

Vyklopené sedadlo pro tchýni taky nemám rád, protože tragicky kazí linii karoserie. Jinak jízda v té druhé řadě, třeba za dnešního počasí, to musela být fakt lahůdka 

V prodeji je již "novinka" od NEO v edici De Luxe : Packard 733 Straight 8 Sport Phaeton 1930.
- -
Ale asi do něj nepůjdu, protože kdysi dělali i červený s nataženou střechou a ten byl podle mě hezčí. Tenhle je takový divně hnědý.
Je vidět, že NEO reedicuje různé další barevné varianty. Stejný případ je to i u Duesenbergu : Duesenberg Model J Tourster Derham 1932, který už se dá také pořídit :
www.modelcarworld.de/de/Neo/185856/Mode ... -1932.htm - -
Je to ale stejný případ, už vyšel černý ještě v původní edici černých krabiček a vyšel už také bílý v edici De Luxe. A ten bílý mi také přijde pěknější, takový noblesnější, než tenhle žlutočerný.
- -
Ale asi do něj nepůjdu, protože kdysi dělali i červený s nataženou střechou a ten byl podle mě hezčí. Tenhle je takový divně hnědý.

www.modelcarworld.de/de/Neo/185856/Mode ... -1932.htm - -
Je to ale stejný případ, už vyšel černý ještě v původní edici černých krabiček a vyšel už také bílý v edici De Luxe. A ten bílý mi také přijde pěknější, takový noblesnější, než tenhle žlutočerný.
Hezčí je v bílém provedení, ale možná má na tom podíl i to uzasne prostředí. Klasiku v architektuře mám rád taky 

Naposledy upravil(a) H+H+ dne 22 pro 2019, 10:58, celkem upraveno 1 x.
Také se mi jednoznačně líbí víc v bílé barvě. A kromě toho tyhle reedice změnou barvy mně připomínají postup Altaya - Ixo - Whitebox ....
Tedy alespoň pozitivní je, že žlutočerná verze existuje ve skutečnosti. Já jsem tu fotografii nenašel a myslel jsem si, že je to výmysl NEO , aby prodal další variantu. Určitě ji ale nechci.
Tedy alespoň pozitivní je, že žlutočerná verze existuje ve skutečnosti. Já jsem tu fotografii nenašel a myslel jsem si, že je to výmysl NEO , aby prodal další variantu. Určitě ji ale nechci.

Reedice se změnou barvy byly v módě už v době Ypsilonek. Pak taky klasiky Solido a Rio. Nic nového a většinou je to v době, kdy je méně invence a hlavně prostředků na nové modely. Další cestou byly varianty, a to změnou nástavby u užitkových modelu. Tehdy jsem měl choutky sbírat i varianty, ale výroba byla rychlejší než já a nedalo se to zvládnout. Dneska mě to už nebere, i když je někdy nová varianta fakt pekna 

Reedice tak trochu snižují hodnotu modelů. A je vidět že NEO je trošku nižší level, protože reedicuje více. Ale i Matrix semtam...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore ta bílá vypadá taková nóblesnější