Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Jak to vypadá s prachotěsností? Nemáš foto?
Za necelých 14 dní se do toho žádný prach nedostal.Vitrína stojí 249+70 poštovný(objednavky@tappa.cz)
,chce to zkusit s nima komunikovat.Na aukru už je.Na větší auta musíš ubrat patro(je to na ty jejich fotce vydět).Na tu 1000 se měli vykašlat každy kdo tady aspoň trochu autíčka sbírá ji doma má to je snad pro čechy i povinnost.Měli dát další poličku jako v polsku.Mě už ta jedna taky nestačí na kultovky ale hodili by se poličky i na jiné modely.
,chce to zkusit s nima komunikovat.Na aukru už je.Na větší auta musíš ubrat patro(je to na ty jejich fotce vydět).Na tu 1000 se měli vykašlat každy kdo tady aspoň trochu autíčka sbírá ji doma má to je snad pro čechy i povinnost.Měli dát další poličku jako v polsku.Mě už ta jedna taky nestačí na kultovky ale hodili by se poličky i na jiné modely.
Dalsia ruska kultovka podla mna nadherny ZIL 115.
pokud máte někdo zájem o poličku na kultovní auta, jsem ochoten ji prodat. dále mám ještě nějaký krabičky od abrex pokud bude zájem.
BaRT Admin: Další věci kolem prodeje - cenu - komu - co atd si řeště prosím dole v sekci Bazar děkuji...
BaRT Admin: Další věci kolem prodeje - cenu - komu - co atd si řeště prosím dole v sekci Bazar děkuji...
Ta předělaná Tatra 613 cabrio je nereálný model, skutečný přehlídkový kabriolet nevycházel z "chromky", ale z modelu Special, měl tedy prodloužený rozvor, hranaté přední a zadní světla (ty se později použily na "plasťáku") a velkoplošné nárazníky.
Chromka od kultovek vybízí k přestavbě na plasťáka, ale třeba ho kultovky udělají originál (když budou dělat i další verze T 603), tak ještě počkám. Škoda, že nezveřejňují doprředu víc chystaných modelů...
Chromka od kultovek vybízí k přestavbě na plasťáka, ale třeba ho kultovky udělají originál (když budou dělat i další verze T 603), tak ještě počkám. Škoda, že nezveřejňují doprředu víc chystaných modelů...
Priadam aj aj svoju tatricku trochu som sa ju pokusal priblizit k relnemu modelu.
taky si svou Tatřenku takto dovylepším pěkná práce busto
-
busto, Tatra sa ti podarila vyšperkovať, je to paráda, zadné svetlá si mal demontované ? Na druhom obrázku, čo je to za zelený predok na pravej strane ?
Dik, svetla som mal demontovane a rozrobenú mám 110 R resin
Polské"mega"číslo 50
(nefunkční link odstraněn adminem)
a jak vypadá polonez.Ve výloze mi připadal slušnej?
Jinač tady mají"lepší"kultovky,ta cena,ale ten trabant a dacia...je odsud lepší (nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
a jak vypadá polonez.Ve výloze mi připadal slušnej?
Jinač tady mají"lepší"kultovky,ta cena,ale ten trabant a dacia...je odsud lepší (nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) kult dne 28 črc 2010, 20:14, celkem upraveno 1 x.