Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Už přestali psát "V připravujeme" o tom, že by dělali nějaké Tatry.
FKS : jsem na ně zvědavý.Byly to úplně nesmyslné věci,které na modelu byly.Ještě se mi tam nelíbí přední "lízátko" při pohledu zezadu,ale nevim,jak to bude vypadat ve skutečnosti.Na skutečném autě končí blatník a pod ním je "lízátko".Na modelu je blatník stejně dlouhý jako "lízátko".
-
Tak jsem si dneska koupil koupil svůj první letošní Abrex -Škodu Fabia 1 ve verzi DP Hlavního města Prahy 1:43 za cenu139 Kč za nový model v Pompu. :-)V pondělí si jedu pro Citigo 1:43,protože už je v Porsche Plzeň naskladili.
-
Kterou verzi DP si koupil? Já pro kamaráda sháněl tu s velkým nápisem Nehody na boku
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Pohotovost Autobusy
V Pompu je teď nějaká akce na Abrex?keramhora píše:Tak jsem si dneska koupil koupil svůj první letošní Abrex -Škodu Fabia 1 ve verzi DP Hlavního města Prahy 1:43 za cenu139 Kč za nový model v Pompu. :-)V pondělí si jedu pro Citigo 1:43,protože už je v Porsche Plzeň naskladili.
Nevim,jestli ve všech prodejnách Pompo,ale v Plzni je akce sleva 30 procent na modely s poškozeným balením nebo takové ty modely,kde se kolečka propadla do podstavce.Mají civilní a různé verze civilních a služebních modelů aut.Žádné závodní.Nic z novinek tam ale nemají.I tak jsem si doplnil sbírku.Ta akce už trvá asi od začátku ledna.Dočetl jsem se o tom náhodou na fb... Třeba taxíky Roomster,fabia tam mají za 199 Kč.
Dnes jsem si domů přinesl nový model Škoda Citigo.Když pominu,že jsem opět model vybíral z cca 15ti dalších modelů,protože téměř na každém byl problém s lakem v místech bočních zrcátek,tak se mi model v celku líbil detaily jako jsou boční blinkry či zámky v klikách předních dveří nebo zvýrazněné "domečky" pásů v zadním sedáku.Doma jsem ale při demontáži modelu z podstavce zjistil,že tím,že je model k podstavci přišroubovám moc dlouhými šrouby,byl interier poškozen v místě středového tunelu.A to výrazně.Na modelu jsem ocenil,jak jsou provedené brzdy,ale bohužel nejsou vidět,protože kotouče i brzdiče jsou černé.
Závěrem bych podotkl,že dříve jsem si modely Abrex civilních provedení vybíral podle barvy,ale momentálně musím podle kvality zpracování,což mě mrzí.Je vidět,že v případě kvalitní kompletace by model byl perfektní.
Závěrem bych podotkl,že dříve jsem si modely Abrex civilních provedení vybíral podle barvy,ale momentálně musím podle kvality zpracování,což mě mrzí.Je vidět,že v případě kvalitní kompletace by model byl perfektní.
Tak jsem si dneska taky konečnéě koupil Citigo. Model je OK (taky jsem ho v prodejně prohlídnul, ale v pohodě byl hned první), vadí mi ale jen nabarvená zadní světla místo klasického probarveného průsvitného dílu. Prostě nemístný šetření, snad se z toho nestane tradice...