Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já bych se nezlobil ani kdyby zde vyšly ,,vysoce" polské modely. Taková Varšava je k vidění i v ČR a pár jich tu bylo, Polonezy se sem sice nedovážely, ale potkat ho v čr taky lze..většinou sice na polských značkách ale jednou sem viděl i s českou RZ. No a Žuků zde jezdily hromady, ty se sem do roku tušim 75-78 hojně dovážely. Jediné co jsem teda niky neviděl je Syrena a Mikrus. Ty asi opravdu moc zajímavé pro ,,vysoce" českého (slovenského) sběratele nejsou...
A proto asi zůstanu u sbírání polských kultowek a když bude něco navíc v českých tak doplním z nich.miroussm píše:Já bych se nezlobil ani kdyby zde vyšly ,,vysoce" polské modely. Taková Varšava je ...
A on je rozdíl mezi polskými a českými? třeba v kvalitě? nebo jen proto, že tam už vycházejí nějakou dobu?
Rozdíl si nemyslím, ale z té polské série jich mám již 39, a ty české budou ve většině případů to samé. Tak proto.miroussm píše:A on je rozdíl mezi polskými a českými? třeba v kvalitě? nebo jen proto, že tam už vycházejí nějakou dobu?
busto: 1,99€, takže lacnejšie než v Kč 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ďakujem ti pekne za odpoveď, potešil si ma.
Len je otázka kedy a či vôbec v SR budú a či budú tiež začínať T603. Ale ak budú za 2€ tak si ešte nejaké na prestavby kúpim 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
V prípade že sa Kultvní autá budú predávať na Slovensku, budú sa predávať v tom istom poradí ako v Čechách. Nieje potrebné tlačiť priložený časopis, ešte aj názov Kultovní auta ČSSR sa hodí. Na Ukrajine sa predávajú Auto legendy s časopisom v ruštine a začali s Moskvičom 407, aj farba je rovnaká. Cena 1,99 E je len za prvé číslo, ďalšie bude za 7 E, možno aj viac, keď si vydelíš cenu kultoviek v okolitých krajinách kurzom za euro tak sa cena pohybuje od 7 do 8 E.
ahoj, chtěl bych se jenom zeptat jesti se dají kultovky dobře rozebrat pro pozdější úpravy či dodělávky... jsem sice sběratel měřítka 1:18 ale zase na vyhrání by se mi klasicky československá auta líbila, i když jsem mladšího data narození tak přeci jenom většinu těchto "kár" pamatuji, koneckonců co jich ještě dodnes jezdí 

Dají a úplně v pohodě.sashator píše:ahoj, chtěl bych se jenom zeptat jesti se dají kultovky dobře rozebrat pro pozdější úpravy či dodělávky ...