Klasika
Re: Klasika
Děsně se mi líbí plánovaná novinka od Autocultu. Ovšem peněženka řekla, že ani náhodou. Tak sem alespoň pověsím obrázky:
No tedy, to je krasavec a zase velký exot od AutoCultu.
Semtam i ten AutoCult zabrousí do skutečné klasiky.
Zrovna teď chystám k zařazení také jeden AutoCult, foto bude brzy.
Semtam i ten AutoCult zabrousí do skutečné klasiky.

Zrovna teď chystám k zařazení také jeden AutoCult, foto bude brzy.

Tento unikátní model firmy AutoCult nešlo nemít. Tentokrát tedy výlet do skutečné kategorie Veteran.
Obával jsem se zpracování a řešení vyměnitelné karosérie, ale je to perfektní. Po vymontování 4 šroubků se dají karosérie krásně prohazovat a celkem i dobře drží. Má to AutoCult velmi dobře slícované. Šroubky už ani nebudu šroubovat zpátky, to resinu nesvědčí.
-
ADLER Type 18-35 Präsidentenwagen Limousine-Doppelphaeton / 1906
AutoCult limit : 157/333
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_A ... _AutoCult/
-
Obával jsem se zpracování a řešení vyměnitelné karosérie, ale je to perfektní. Po vymontování 4 šroubků se dají karosérie krásně prohazovat a celkem i dobře drží. Má to AutoCult velmi dobře slícované. Šroubky už ani nebudu šroubovat zpátky, to resinu nesvědčí.
-
ADLER Type 18-35 Präsidentenwagen Limousine-Doppelphaeton / 1906
AutoCult limit : 157/333
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_A ... _AutoCult/
-
Auta v kategoriích A a B poslední dobou moc nepreferuju, ale musím uznat, že model je to krásný. Taky možnost výměny karoserie je úžasná. Víc se mi líbí v uzavřeném provedeni. Modýlek se Ti fakt povedl 

Pokud bude mít modýlek Röhr úspěch, tak má AutoCult ještě kde vybírat. Třeba stejný osmiválec, ale s kompresorem a karoserii od renomované karosárny. Je sice poněkud méně avantgardní, ale určitě má svoje kouzlo:
Mě z té letošní produkce AutoCultu ještě velmi zaujaly tyto 2 kousky, ale moje peněženka k tomu také zaujala negativní stanovisko.

To byla hezká trojice. Možná by šlo poslat peněženku do důchodu a pořídit si novou nezodpovednou

Mám zprávu pro obměkčení peněženek - Small cars má tento víkend slevu 20% na všechno!

Akorát se mi zdá, alespoň v mém oboru, že právě po té slevě 20% se jejich ceny podobají cenám obvyklým.