Tohle vydat tak jsem spokojenej..překvapila mě ta Š1200 a sanitka, těším se. Mně osobně ještě chybí Felicie s novou tváří a combi a Forman. Ale třeba se jednou dočkám. Teď jsem rád za tyto modely.
Seat Mii je myslím od Ixa a Citigo v podstate od Cararamy, takže rozdiel je pochopiteľný. Farby modelov sa snažím vyberať podľa toho v akej bolo prezentované skutočné auto. Neviete aká to bude pri 5-dv. Citigu?
A pri tých chystaných novinkách od Abrexu nechcem byť skeptický, ale viete koľko času ubehlo od prvej ukážky Š110 až po jej reálny predaj...
Na facebooku Abrexu nějaký jejich zástupce před časem psal nebo mi to říkal ten pan ing. jméno si nepamatuji,že Škoda 110R bude někdy v dubnu až červnu a 130 RS jí bude záhy následovat... Tak snad si po zkušenostech z minulosti nedělají "z huby trhačku".
Š 110L byla poprvé vystavena v Norimberku v roce 2007 (už jako hotový model), ale pak prý nastaly komplikace a model se předělával. Snad jim to teď nebude trvat tak dlouho. Na FB Abrex taky psal, že 110R má být v 1.Q 2012 a 130RS bude až po 110R. Tak uvidíme, snad to bude v tomhle roce...
Mňa ani netrápi prípadné meškanie o 1-2 roky, ale skôr kvalita. Síce nám môžu slúbiť že v budúcnosti budú dbať na to, aby sa podobné nedostatky odstránili, ale určite vedia rátať a keď sa ukáže, že aj napriek horšej kvalite pekne zarobia (aj s tým že pár stoviek modelov im ludia vrátia), prestávam dúfať v zlepšení kvality.
Proste sedana či 110r nechcem mať s chybami a radšej si priplatím.
Modely Š 110L na stánku Abrexu v Norimberku byly vystaveny určitě už léta páně 2006, viz můj příspěvek na fóru Hundertgangu na sklonku téhož roku (ten říjen mi tam odpusťte), už ani nevím, kde jsem ty fotky splašil.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mezi konečnou verzí modelu a těmi z roku 2006 je ovšem markantní proporcionální rozdíl a buďme tomu rádi. Tím v žádném případě neomlouvám těch skoro 6 let...