Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
za ty prachy je to furt super.myslím,že se to dá dycky nějak upravit,ubrousit nebo přilepit.já osobně jsem moc rád,že kultovky vychází,protože zrovna na tyhle auta jsem zatíženej 

Vynikajúco povedané Barťak, máš môj absolútny súhlas. Je to zbierka o ktorej sme pred dvadsiatimi rokmi nemohli ani snívať a teraz keď je to konečne tu a vysoko to predstihlo moje najskromnejšie očakávania tak sa furt niekto sťažuje na krivú smerovku, tmavý lak, malé ŠPZ-ky a podobne ,, nedostatky´´ teda česť výnimkám. Ja sa teším každému modelu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
busto mě vynech, já si nestěžuju viz. mé hodnocení strana 57 

Ja taky říkám že za 200 jsou dobrý vyjímku tvoří trabant,ale u mně je to tím,že mám všechny verze od sunstaru.120ca je podle mě podstatně lepší než abrex a o takovém chrlení novinek se jim i jiným výrobcům může jen zdát.
O Slovensku žiadne správy? Už aj tu by ich mohli vydávať, záujem by určite bol...
Ještě, kdyby tak začli dělat, byť za vyšší cenu nákladní vozy a autobusy, taková ŠD 11 nebo Tatra 813 to by bylo terno..
To by byla síla.Škoda,že toho tady nevydávaj jako v itálii:policejní auta,1:24,atd.Tam je to v trafikách hodně zajímavé.
K té kritice, že tady se stěžuje na kvalitu kultovek bych chtěl říci to, že drobnosti jako srovnat/přilepit zrcátko a nějaký malý škrábanec neberu jako problém, je to model za 179 Kč a bez chyb nejsou vždycky ani mnohem dražší modely typu Minichamps nebo "plné" verze IXO. Ale velká hrouda - nezačištěný otřep zalitý vrstvou barvy na kapotě mi teda už vadil (právě na T613 jsem se těšil nejvíc), protože to bylo hrozně vidět a kazilo to dojem z pěkně udělaného modelu. Už jsem to ale vybrousil a teď to stříknu, odstín odpovídá černé barvě Tamiya ve spreji.
Jsem taky rád, že se vyrábí modely českých aut ve větším počtu a jako všichni doufám, že jich bude ještě více, když to teď tak slibně začalo. Kdyby byl třeba ještě Tatraplán a ostatní verze T603 a T613, tak by to bylo supr. Snad se dočkáme i nějaké škodovky, protože jestli je nějaké auto "kultovní", tak je to třeba 110 R Coupé nebo Rapid (a ty Abrex dělat nehodlá, slibují sice 110 R v 1:18, ale jestli bude je otázka), Š 100 se od Abrexu asi taky nikdy nedočkáme, kultovky by ho učitě udělali rychle, ale asi nemají povolení od škodovky. DeAgostini moc dopředu nezveřejňuje, co se bude dělat (což je z jeho pohledu logické), ale modely musí mít připravené delší dobu dopředu, protože takový vývoj modelu nějakou dobu trvá, musí vyjednat i souhlas automobiky, takže to nemůžou vymýšlet na poslední chvíli.
Náklaďáky a autobusy by taky byly supr, ale to vidím celkem bledě, ikdyž udělat v kultovkách třeba civilní avii furgon by neměl být problém, protože IXO vyrábí model Saviem, který dodávali FOX Toys předělaný na policejní avie.
Jsem taky rád, že se vyrábí modely českých aut ve větším počtu a jako všichni doufám, že jich bude ještě více, když to teď tak slibně začalo. Kdyby byl třeba ještě Tatraplán a ostatní verze T603 a T613, tak by to bylo supr. Snad se dočkáme i nějaké škodovky, protože jestli je nějaké auto "kultovní", tak je to třeba 110 R Coupé nebo Rapid (a ty Abrex dělat nehodlá, slibují sice 110 R v 1:18, ale jestli bude je otázka), Š 100 se od Abrexu asi taky nikdy nedočkáme, kultovky by ho učitě udělali rychle, ale asi nemají povolení od škodovky. DeAgostini moc dopředu nezveřejňuje, co se bude dělat (což je z jeho pohledu logické), ale modely musí mít připravené delší dobu dopředu, protože takový vývoj modelu nějakou dobu trvá, musí vyjednat i souhlas automobiky, takže to nemůžou vymýšlet na poslední chvíli.
Náklaďáky a autobusy by taky byly supr, ale to vidím celkem bledě, ikdyž udělat v kultovkách třeba civilní avii furgon by neměl být problém, protože IXO vyrábí model Saviem, který dodávali FOX Toys předělaný na policejní avie.
Tak nevím, nevím jestli DeAgostíni má od Tatry licenci, protože udajně Abrex ji nedostal.
Tak to se ani nedivím,protože abrexu se podle mě povedla jenom 1203,jinak je to bída.