Z posledních mých autobusových přírůstků od IXA určitě nejlepší kus. Karosérie kovová, vše velmi pěkně propracováno. Tak a teď už mám oba busy, po kterých jsem nejvíc toužil, americký školní a anglický patrový.
-
IXO BUS018 AEC Regent III RT Open Top The Original LONDON TRANSPORT Sightseeing Tour 1950
-
Více fotek ZDE : https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... eing_Tour/
-
No vidíš, to je bajecny ulovek Je fajn, že si umíš dělat radost i za aktuálních obtížných podmínek. To mi moc nejde a pořád trpělivě čekám. Vlastně spíš už netrpelive
Všechny moc zdravím.
Tak jsem si koupila plastovou hračku autobusu JELCZ 272 (prodávanou jako ŠKODA 706 RTO) od ABREX a pět dnů řezala, pilovala natírala atd. Cílem bylo vytvořit servisní pohotovostní autobus, kterých po Polsku běhalo mraky, Snad se mi to trochu povedlo.
To je kus trpělivosti. 5 dnů práce...
A já jsem zase rád, že už se netrápím s opravami těch resinových klasiků a nemusím lámat, řezat, odlepovat, znovu lepit, lakovat atd...
Mi ta trpělivost chyběla.
Zdravím všechny!
Po delší době jsem vytvořila nový model. Původně celokovový omnibus MAN z roku 1924 jsem upravila na omnibus LAURIN & KLEMENT MS z roku 1919.
Ziss-Modell, původně také nazývaný RW Modell nebo Wittek Modell, byly názvy „značek“ německé firmy Mini-Auto, která od šedesátých let do konce sedmdesátých let vyráběla klasická a moderní vozidla z litého kovu. Později používání názvu Mini-Auto do značné míry zmizelo a modely byly známé hlavně jako Ziss nebo RW Modell. Společnost měla sídlo v Lintorfu .