Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Ještě si se mohl zeptat, jestli nechystají nové modely Musím říct, že takové terrno v hasičském provedení, to by bylo terno
Zdravím Vás vespolek, vážení přátelé, jsem tu nový a tak doufám, že mne přijmete mezi sebe. Nedávno jsem začal sbírat modely vojenských automobilů 1:43. Mým snem je mít modely všech Tater, které sloužily v ČSLA. A snem úplně největším je mít model Tatry 813 8x8 Kolos, pokud možno valník s plachtou, ve vojenském provedení. Pročetl jsem toto téma a zdá se, že jsem zaspal dobu, ale přesto se zeptám pana kolegy koprfilmtatra, zda by bylo ještě možné přes Vás u RO Models tuto Tatru resin objednat, či zda už nemám šanci. Přeji všem mnoho krásných sběratelských zážitků!
Vojenské automobily a tanky 1:43
Ahoj a vítej. Na stránkách ji mají stále uvedenou: http://ro-master.com/viewmodel.php?id=7776 Doporučuji Ti přímo napsat email, nevím, jak často sem koprfilmtatra chodí. Tohle by měl být kontakt na něho, alespoň podle stránek výrobce: T138@seznam.cz
Každopádně, v Německu vychází kolekce NVA, a tam by snad v budoucnu měla být taky Tatra kolos, otázka je, zda-li to bude a v jaké kvalitě.
Každopádně, v Německu vychází kolekce NVA, a tam by snad v budoucnu měla být taky Tatra kolos, otázka je, zda-li to bude a v jaké kvalitě.
miroussm: Dík za přivítání a za info. Docela jsi mne uklidnil, vypadá to tedy, že mám naději tu překrásnou T 813 koupit - zkusím tedy panu kolegovi napsat.
Ptal jsem se jednou a říkali že nesmí říkat plánované modely, jsou zvěsti že kromě nového a stále nedostupného plniče paliva bude ješte jedna 815-7, ale neví se jaká.miroussm píše:Ještě si se mohl zeptat, jestli nechystají nové modely Musím říct, že takové terrno v hasičském provedení, to by bylo terno
Já osobně typuji na další vojenskou verzi, bud převoz kontejneru nebo vojáků a nebo valník.
Tak Kaden by se klidně mohl stát dvorním výrobcem modelů pro Tatru, klidně v malých sériích, za větší cenu. V rámci propagace by si část zaplatila Tatra a zbytek Kaden z individuálního prodeje. Kupující si to najde. Momentálně chybí například Phoenix.
O Phoenixu se mluví strašne dlouho, poslední co jsem četl že to snad nebude dělat Kaden a bude v 1:50.A že to bude už Euro 6 verze.
Četl jsem že by to mělo dělat WSI, tady je od nich Euro 6 daf, takže je třeba jen poupravit kabinu, udělat jiný podvozek a model je hotov .
(nefunkční link odstraněn adminem)
Četl jsem že by to mělo dělat WSI, tady je od nich Euro 6 daf, takže je třeba jen poupravit kabinu, udělat jiný podvozek a model je hotov .
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to bude 1/50 je to pro mně bezpředmětné. Já jsem zůžil zájem na 1/43, víc měřítek je pro mně neudržitelné.
-
Osobně bych byl za měřítko 1:50 taky zklamán, ale vím, že Kaden to avizuje již dlouho. Je to údajně v poslední době nejrozšířenější měřítko nákladních aut a strojů.
Jinak Tatru 813 Kolos od RO taky vřele doporučuji. Určitě nebudete zklamán a dostanete model hraničící s uměleckým dílem. Jen počítejte až s roční čekací dobou. Já bych tento rok rád ve své sbírce uvítal T148 S1, tak uvidím zda se dočkám.
Jinak Tatru 813 Kolos od RO taky vřele doporučuji. Určitě nebudete zklamán a dostanete model hraničící s uměleckým dílem. Jen počítejte až s roční čekací dobou. Já bych tento rok rád ve své sbírce uvítal T148 S1, tak uvidím zda se dočkám.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Ani takováto čekací doba mi nevadí, když už jsem čekal 40 (!) let, až někdo začne T 813 8x8 v měř. 1/43 vyrábět Zároveň jsem si u pana Martina objednal Tatru 111, což je také můj vytoužený model. Tyto náklaďáky jsou moje velké lásky. Vím, že modely od RO jsou téměř umělecká díla, jak vidno z fotek. A tak se těším, jako by mi bylo deset!sberatel21 píše:Jinak Tatru 813 Kolos od RO taky vřele doporučuji. Určitě nebudete zklamán a dostanete model hraničící s uměleckým dílem. Jen počítejte až s roční čekací dobou.