nOstalgia
-
Re: nOstalgia
(nefunkční link odstraněn adminem)
Byla tahle časopisová T 77 o něco horší než Ixo Museum nebo je rozdíl víceméně jen v barvě?
Byla tahle časopisová T 77 o něco horší než Ixo Museum nebo je rozdíl víceméně jen v barvě?
-
Model bude odliatok z resinu, tak na cenu 1500 kč zabudni a porovnaj velikosť modelov RTO a Felicie a jej cenu (nefunkční link odstraněn adminem). V prípade že by prevedenie modelu RTO bolo na omnoho lepšej úrovni tak tá cena nieje veľká.EasyDaviD píše:No tak si ma vyliečil. Ak by stál do 1500kč tak s kúpou neváham, ale toto za 3750kč fakt nestojí. Škoda, ale na druhú stranu som aspoň ušetril
.
Tých 1500kč som myslel vzhľadom k jeho kvalite. Viem, že je z resinu a tiež viem, že je to drahá záležitosť. Ak by bola jeho finálna úprava lepšia cena 3750kč by asi aj odpovedala, no finiš tohoto modelu je pekne odfláknutý a výsledná cena preto nie je na mieste.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Mna tiezEasyDaviD píše:No tak si ma vyliečil. Ak by stál do 1500kč tak s kúpou neváham, ale toto za 3750kč fakt nestojí. Škoda, ale na druhú stranu som aspoň ušetril
.

Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Časopisová T 77 ? Ja myslím že to je ten istý model. Polož otázku predávajúcemu, máš ho tu na fóre.Fricoolinek píše:(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
-
Samozrejme, že je to časopisová verzia, tak ako všetky modely IXO Altaya. S hnedou ju neviem porovnať, keďže som ju v ruke nikdy nemal, ale tá hnedá farba je dosť taká povedal by som na "grc". Táto je krásná, škoda, že mám iba obyčajný kompakt, nemám možnosť robiť lepšie fotky 
Tu je odkaz na aukciu, kde bol aj časopis - (nefunkční link odstraněn adminem)

Tu je odkaz na aukciu, kde bol aj časopis - (nefunkční link odstraněn adminem)
Další novniky IST (s bílou barvou se nějak roztrhl pytel):
Ta Čajka se mi taky líbí. Je to dilema: koupit si kvalitní IST nebo nekvalitní kultovku, ale za třetinovou cenu a se sešitem. Ideální kombinace je IST + sešit s popisem, ale obojí kupovat nebudu. To samé dilema mám u Volhy (M21 i M24), které vyjdou v kultovkách a dají se ještě sehnat i jako IST.Majkl píše:Tak konečně po delší době jsou aktualizovány stránky IXo ist http://www.istmodels.com/
Takže v březnu (čili reálně asi někdy v květnu nejdříve), by měli být tyto modely(nejvíce sem zvědavý na bílou čajku):
marklukes: jo ty časopisy bych chtěl taky, ale přesto si radši koupím dražší model IST, který je ale kvalitnější. Když srovnám Čajku IST a z kultovk (teď má vyjít v Rusku) tak je to jednoznačné...(viz. přední maska)
No já asi taky. Ten časopis mě mrzí. Ale právě přední maska byla důvodem, proč jsem nekoupil teď Ladu z kultovek. A vůbec, moc z kultovek nadšenej nejsem. Jsem zvědav na Volhu M24, o který jsem tu někde čet, že je z kultovek nejlepší.Majkl píše:marklukes: jo ty časopisy bych chtěl taky, ale přesto si radši koupím dražší model IST, který je ale kvalitnější. Když srovnám Čajku IST a z kultovk (teď má vyjít v Rusku) tak je to jednoznačné...(viz. přední maska)
Jen ten časopis mě mrzí. A taky že jsem dlouho váhal s ISTem, říkal si, že kultovky budou "skoro" to samý a teď, když bych šel do některejch ISTů, tak nejsou, třeba IST001 Tráboš. No teď mě mrzí, že nejsem z Prahy, FT má 50%slevy, takže bych určitě doplnil obě Volhy za pár korun.
Ještě k tý Čajce - pokud mám volit mezi černým a bílým modelem, tak určitě bílý, ve vitríně líp vynikne.