nOstalgia

Odpovědět
Fricoolinek

Re: nOstalgia

Příspěvek od Fricoolinek »

(nefunkční link odstraněn adminem)

Byla tahle časopisová T 77 o něco horší než Ixo Museum nebo je rozdíl víceméně jen v barvě?

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

EasyDaviD píše:No tak si ma vyliečil :D . Ak by stál do 1500kč tak s kúpou neváham, ale toto za 3750kč fakt nestojí. Škoda, ale na druhú stranu som aspoň ušetril :) .
Model bude odliatok z resinu, tak na cenu 1500 kč zabudni a porovnaj velikosť modelov RTO a Felicie a jej cenu (nefunkční link odstraněn adminem). V prípade že by prevedenie modelu RTO bolo na omnoho lepšej úrovni tak tá cena nieje veľká.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tých 1500kč som myslel vzhľadom k jeho kvalite. Viem, že je z resinu a tiež viem, že je to drahá záležitosť. Ak by bola jeho finálna úprava lepšia cena 3750kč by asi aj odpovedala, no finiš tohoto modelu je pekne odfláknutý a výsledná cena preto nie je na mieste.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

robbie137

Příspěvek od robbie137 »

EasyDaviD píše:No tak si ma vyliečil :D . Ak by stál do 1500kč tak s kúpou neváham, ale toto za 3750kč fakt nestojí. Škoda, ale na druhú stranu som aspoň ušetril :) .
Mna tiez :-(

robbie137

Příspěvek od robbie137 »

Fricoolinek píše:(nefunkční link odstraněn adminem)

Byla tahle časopisová T 77 o něco horší než Ixo Museum nebo je rozdíl víceméně jen v barvě?
Časopisová T 77 ? Ja myslím že to je ten istý model. Polož otázku predávajúcemu, máš ho tu na fóre.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Samozrejme, že je to časopisová verzia, tak ako všetky modely IXO Altaya. S hnedou ju neviem porovnať, keďže som ju v ruke nikdy nemal, ale tá hnedá farba je dosť taká povedal by som na "grc". Táto je krásná, škoda, že mám iba obyčajný kompakt, nemám možnosť robiť lepšie fotky :(

Tu je odkaz na aukciu, kde bol aj časopis - (nefunkční link odstraněn adminem)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Další novniky IST (s bílou barvou se nějak roztrhl pytel):

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Majkl píše:Tak konečně po delší době jsou aktualizovány stránky IXo ist http://www.istmodels.com/
Takže v březnu (čili reálně asi někdy v květnu nejdříve), by měli být tyto modely(nejvíce sem zvědavý na bílou čajku):
Ta Čajka se mi taky líbí. Je to dilema: koupit si kvalitní IST nebo nekvalitní kultovku, ale za třetinovou cenu a se sešitem. Ideální kombinace je IST + sešit s popisem, ale obojí kupovat nebudu. To samé dilema mám u Volhy (M21 i M24), které vyjdou v kultovkách a dají se ještě sehnat i jako IST.

Majkl

Příspěvek od Majkl »

marklukes: jo ty časopisy bych chtěl taky, ale přesto si radši koupím dražší model IST, který je ale kvalitnější. Když srovnám Čajku IST a z kultovk (teď má vyjít v Rusku) tak je to jednoznačné...(viz. přední maska)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Majkl píše:marklukes: jo ty časopisy bych chtěl taky, ale přesto si radši koupím dražší model IST, který je ale kvalitnější. Když srovnám Čajku IST a z kultovk (teď má vyjít v Rusku) tak je to jednoznačné...(viz. přední maska)
No já asi taky. Ten časopis mě mrzí. Ale právě přední maska byla důvodem, proč jsem nekoupil teď Ladu z kultovek. A vůbec, moc z kultovek nadšenej nejsem. Jsem zvědav na Volhu M24, o který jsem tu někde čet, že je z kultovek nejlepší.
Jen ten časopis mě mrzí. A taky že jsem dlouho váhal s ISTem, říkal si, že kultovky budou "skoro" to samý a teď, když bych šel do některejch ISTů, tak nejsou, třeba IST001 Tráboš. No teď mě mrzí, že nejsem z Prahy, FT má 50%slevy, takže bych určitě doplnil obě Volhy za pár korun.
Ještě k tý Čajce - pokud mám volit mezi černým a bílým modelem, tak určitě bílý, ve vitríně líp vynikne.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“