nOstalgia

Odpovědět
EasyDaviD

Re: nOstalgia

Příspěvek od EasyDaviD »

Jj, lákavé a hrozne drahé. Keby ich aspon mali ešte niekde inde v ČR než vo Foxe. Nepredáva ich priamo aj ich výrobca? A kto ich vlastne vyrába? Na 706 RTO LUX v červenej sa chystám už dlho, ale ta cena ma vždy dostatočne odradila :cry:
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

No s tými RTO-čkami opatrne. zatiaľ počúvam viac sťažností ako chvály od majiteľov. Kvalita veľmi pokrivkáva...

miroussm

Příspěvek od miroussm »

EasyDaviD píše:Jj, lákavé a hrozne drahé. Keby ich aspon mali ešte niekde inde v ČR než vo Foxe. Nepredáva ich priamo aj ich výrobca? A kto ich vlastne vyrába? Na 706 RTO LUX v červenej sa chystám už dlho, ale ta cena ma vždy dostatočne odradila :cry:

Jako výrobce je tam uveden Fox toys, jestli jim to dělá někdo na zakázku nevim...jo ta cena je až příliš si myslim, zatim nejvíc sem dal za Tatru od Kadenu a stou jsem spokojen a tohle nějak už překračovat zatim nechci..a jestli navíc pokulhává kvalita jak píše Leon..tak to bych jim to za ty prachy omlátil o palici :-D

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

To o tej "kvalite" viem, aj to, že niektoré diely nie sú ani namaľované a je ponechaná "farba" resinu. Keby bol tak do 2000 tak by som to skúsol a už dávno by som ho mal. No zatiaľ nemám odvahu bez toho aby som model videl naživo kúpiť ho za túto cenu.
Na výrobcu sa pýtam preto, lebo priamo od neho by to bolo asi lacnejšie, ale aj keď nie, tak načo platiť "prekupníkovi" ;) , nech si radšej zarobí viac priamo výrobca.

Medved

Příspěvek od Medved »

Tak na ten RTO Bus 1:43 jsem koukal na živo v Praze na burze. A kvalita vcelku v pohodě, nato že je to ručně vyrobenej model. A proto že jsem lama a nevzal jsem si sebou dostatečnou hotovost a kreditka odpočívala vesele doma na stole, tak to musím napravit o příští burze.

A fotky sem nemužu dát proto že mně to furt nejde jsem holt lama natvrdlá :roll: :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo kamarád ta prodával modely a říkal že se poslední burza vyvedla...
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Kamarát má tieto 3 kúsky, fotky mi poslal len mobilom, takže nevidno to, ale na jednom červenom akoby stečená farba, chýbajúce zrkadlá... Jeden sa vôbec nedá odmontovať z podložky, opísal mi to tak - že akoby navlhlo to drevo a jednoducho sa nedá model odmontovať bez poškodenia z podložky.
Môj názor - cena premrštená :shock: , ale zatiaľ to nikto iný nemá v ponuke, takže buď človek prehliadne nedostatky alebo počká, možno raz bude tento model v ponuke iných firiem. Vypadá to teraz na boom firiem, ktoré budú robiť rezinové modely, takže dajme sa prekvapiť.

(nefunkční link odstraněn adminem)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Cena premrštená je, to je prevda. Ale ako si písal, zatiaľ to nikto iný nevyrába a asi ani nie je predpoklad, že to niekto bude robiť. Kedysi si hovorilo, že by ich mal robiť Abrex, ale v to neverím :( (a aj keby ich robil, tak súdiac podľa ceny plastovej Pragy by bola cena učite 1500+)

LeonCupraR

Ak by to Abrex aj vyrobil, ako tak pozerám na ich politiku, tak by to určite skončilo ako s V3S-kami... V podstate nedostupné :?

carabo

Příspěvek od carabo »

Leon má pravdu Abrex by si to nechal zaplatiť ak by to vyrobil no nevyrobí. Ak sa pozrieš na katalógi a sortiment iných výrobcov ako zareagovali na "krízu" tak Abrex ma sklamal aj keď je to len dvorny šašo škodovky o svoju existenciu mal trochu bojovať. Lepiť nálepky na existujúce modely nie je riešenie a taktiež ich nespasia modely ktoré si zakúpia ľudia pri kúpe ozajstného auta ( väčšina ich aj tak dostane ako darček k ozajstnému autu takže zárobok utek).

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“