Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
předělávka Trabanta 601 y kultovek na Trabant Tramp
(nefunkční link odstraněn adminem)
Předělávka Lady Nivy na typ Lada Niva Plein Soleil 1982
Mě jako bonus přišla vínová stodváca, ale už se nemůžu dočkat vitrýny, kultovky mám schovány ve skříni mezi starými hračkami
Zajímalo by mě, jaké budou další modely v Kultovkách. Snad to nebudou jen stejné modely jako v Polsku, ale i něco českého. V letáku, který byl přiložen u Tatry 603, kde vydavatel zjišťoval, které modely by byly nejzajímavější, se psalo o Škodě 100 a také o Tatře 138. Snad to tedy nepsali jen tak, ale mají možnost výrobu těchto modelů zajistit. Nevím, kdo by vyráběl Š100, možná by to mohla být ta dlouho známá ale dosud nevyráběná verze od Abrexu, ale to se mi moc nezdá. IXO to asi taky nebude, o tom se tady už psalo, že nemají licence od škodovky. Ale na netu jsem asi před rokem viděl prototyp Š 1000 MB evidentně od IXA (fotka z výstavy, vedle stál IXO Fiat 125 P). O Tatře 138 taky pochybuju, v sérii žádný náklaďák zatím nebyl a tento model nikdo kromě jednoho ruského malosériového výrobce nedělá. Nemáte někdo nějaké informace?
-
Tak po asi nepříliš atraktivní Oce vyjde v kultovkách Čajka a poté GAZ Volha 24-10, což mi přijde až skoro zbytečné. U mne to je pod moji rozlišovací schopnost. Navíc v kultovkách se kvůli ceně nehledí tolik na detaily a pokud se jeden model od druhého liší spíš v těch detailech....

-
Pri tej Volge veľa rozdielov nebude, vypadá to na inú prednú masku:

Novinka v ruskych kultovkach 412
-
JJ, asi tak nějak. Ale vlastně ani tam maska možná nebude jistá. Co jsem se díval, tak první 24-10 tu černou plastovou ani neměly. Z dalších rozdílů jsou tam jiný kliky dveří a přední boční skla jsou již bez dělící lišty.LeonCupraR píše:Pri tej Volge veľa rozdielov nebude, vypadá to na inú prednú ...
-
Ja len typujem, z toho obrázku čo si dal z kultowiek to vypadá na tú čiernu masku...radšej mohli niečo úplne iné dať...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
i když kultovky nesbírám tak papaláš auta nesmí chybět.Takže po T603 má druhá kultovka Volha M24.V plánu mám samozřejmě ještě T613 a asi tu Čajku. Nebo bude ještě něco od papalášu??