Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Dneska mi přišla druhá T148, je sklopná, z toho jsem měl radost. Je za 129 Kč, ikdyž jsem objednával z jejich internotových stránek za 99 Kč (před 6 týdny). Je to samozřejmě jedno, ale ten jejich chaos nechápu. Leták s dalšími modely tam není, výhodnější nabídka na IFU taky ne.
-
Dnes mi pošta doručila model Tatry sklopná korba. Cena modelu 3,90€. Je k tomu leták a objednávací kupón na IFU W 50+1 DVD + zoraďovač. v prípade že si to objednám tak zaplatím za všetko 8,50+2,95€. Na plagáte sú pod sebou fotky modelov, ak dodržia poradie fotiek tak by mali modely vydávať v tom to poradí:
IFA W 50 L
IFA H3 A
LIAZ MTS 24
CSEPEL D-344
ROBUR GARANT 30K VWB 18
KRAZ 256
ROMAN 10.215 F
IFA W 50 L
IFA H3 A
LIAZ MTS 24
CSEPEL D-344
ROBUR GARANT 30K VWB 18
KRAZ 256
ROMAN 10.215 F
to určitě není pořadí modelů jak půjdou po sobě,alespoň u autobusů to tak rozhodně není 

V Nemecku dodrzali poradie z pociatocneho letaku, ale iba pre abonentov ktori si to objednali hned na zaciatku. Neskorsim to chodi hociako.
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Dneska se mi na účtu atlasu objevilo, že IFU odeslali.
Po nevyklápacích verziách mi dnes konečne dorazila vyklápacia, bez najmenšej chybičky. Na rozdiel od predchádzajúcich-nevyklápacích, ojednaných zo stránky atlasu, bola táto objednaná pomocou kódu z letáku cez atlas-order a je tu tiež možnosť ponechať si ju bez zaplatenia a objednať IFU za 8,50 tak ako to vyššie píše shimmansky.
Vychádza to teda tak, že objednávky z SK stránky atlasu sú nevyklápacie Tatry bez možnosti kúpy zľavnenej IFY a nutnosťou zrušiť objednávanie ďalších modelov, ak ich nechcem, a objednávky cez kód z kupónu z časopisov obsahujú zľavový kupón a Tatry sú vyklápacie.
Vychádza to teda tak, že objednávky z SK stránky atlasu sú nevyklápacie Tatry bez možnosti kúpy zľavnenej IFY a nutnosťou zrušiť objednávanie ďalších modelov, ak ich nechcem, a objednávky cez kód z kupónu z časopisov obsahujú zľavový kupón a Tatry sú vyklápacie.
Já mám nevyklápěcí i vyklápěcí (od včera), když jsem je podrobně prohlížel, tak nevyklápěcí je bez kazu, vyklápěcí má na dvou místech vadu laku, ale za 129 Kč není důvod ke stížnostem. Je to prostě náhoda, asi se nedá říci, že některá verze je obecně lepší. Překvapilo mě ale, že vyklápěcí má úplně jiný podvozek - ne jen v místě uchycení korby a pístu, ale je to prostě celý jiný odlitek. Řekl bych, že vyklápěcí verze se více snaží o modelovější provedení, ale centrální nosná roura je moc tenká, spíš má jen průměr kardanu. Nechápu, že se jim vyplatí dělat dvě formy, určitě by to šlo udělat v jedné verzi, kde by ško montovat jak vyklápěcí, tak nevyklápěcí korbu.
Ja som Tatry objednaval naraz,vsetky cez atlas-order pomocou kodu z objednavkoveho kuponu. Jedna mi prisla nevyklapacia pred zhruba viac ako tyzdnom. Krabica nezabalena -otvorena bez letakov. Vyzera to tak ako by si ju niekto na poste prezrel a ked zistil ze ide o nevyklapaciu tak ju poslal dalej a kupon na zlavu si nechal. Vcera mi prisla vyklapacia kompletne zabalena a uplne bez chyby. Volal som do Atlasu a bolo mi povedane ze zlavnenu Ifu dostanem aj k jednej aj druhej akurat pri jedej som platil aj Tatru za 3,9eur a Ifa bude za 8,5+2,95eur postovne a pri tej zabalenej nemusim platit Tatru a Ifa pride za 8,5+2,95eur postovne,musim vsak odoslat kupon pribaleny v letaku. Takze za tuto cenu dva modely. Tak uvidime.rocs píše:Po nevyklápacích verziách mi dnes konečne dorazila vyklápacia, bez najmenšej chybičky. Na rozdiel od ...
-
Cca po 4 týdnech po objednání mi přišla Erťák + stříbrná Bugatka. Erťák za kilo v "Mikulášskym sáčku" + minibrožurka, nějaké plakátky a kupon na 200Kč slevu na příští číslo (s dárky + 200 Kč na 3. číslo) s nabídkou, že při koupi příštího čísla nebudu muset platit Erťáka. Trochu jsem uvžoval, že do toho půjdu, ty dárky se mi nezdaj tak zlý. Ten pořadač + přívěšek nic moc, ale ta placatka (byť jsem abstinent) + DVD (Dyžtak nevíte někdo, je tam nějaká CZ lokalizace?) se mi nezdá tak zlá. Jenže trochu mne odradila to, že to neni 220 Kč ale de facto 299 Kč. Tak vám nevím.
Bugatka za 129 Kč v papírový krabici + opět minibrožurka. Jakási snaha o exkluzivitu. Zabaleno v plastové viitrínce s dřevěným podstavcem, spodek podstavce polepen semišem. Samotné autíčko bylo ještě překryto leštícím hadříkem, což se mi celkem zapáčilo - jak auto na autosalonu před premiérovým odhalením
Ještě je tam kartička s informací, že model je postříbřen a jak o něj pečovat. Taky tam byla propiska (v ceně tak 10-15 Kč). Žádná nabídka na slevu ani info o modelech v dalších čílslech. Ovšem další číslo má stát 420+79Kč. Myslim, že o toto zájem nebude.
Ještě čekám na Lincolna JFK. Tahle prezidentská serie mne celkem zajímá, ale i tak bych pětikilo za další číslo asi nedal. Možná za nějakýho medvěda (Adenauerova?)....
Nevim, ta politika Atlasu. Ty ceny těch dalších čísel jsou prostě hrozný. Tak maximálně 300Kč i s poštovnym by za to člověk mohl dát. Navíc ty chabý informace o dalších čílslech. Troufám si říct, že dosud jedinná slušná kolekce u nás jsou kultovky. Amercom je óbrdrek a Atlas je předraženej a divnej.
Bugatka za 129 Kč v papírový krabici + opět minibrožurka. Jakási snaha o exkluzivitu. Zabaleno v plastové viitrínce s dřevěným podstavcem, spodek podstavce polepen semišem. Samotné autíčko bylo ještě překryto leštícím hadříkem, což se mi celkem zapáčilo - jak auto na autosalonu před premiérovým odhalením

Ještě čekám na Lincolna JFK. Tahle prezidentská serie mne celkem zajímá, ale i tak bych pětikilo za další číslo asi nedal. Možná za nějakýho medvěda (Adenauerova?)....
Nevim, ta politika Atlasu. Ty ceny těch dalších čísel jsou prostě hrozný. Tak maximálně 300Kč i s poštovnym by za to člověk mohl dát. Navíc ty chabý informace o dalších čílslech. Troufám si říct, že dosud jedinná slušná kolekce u nás jsou kultovky. Amercom je óbrdrek a Atlas je předraženej a divnej.
možná tě zklamu,ale Atlas a Dea je jedno a totéž (nefunkční link odstraněn adminem)