WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
Ahoj, dovolím si zde vložit výzvu kolegy Tomáše Wanky z eWRC.CZ.
Hoši,
hledám vážné zájemce, kteří by měli zájem spolupracovat na novém eWRC projektu. Zjednodušeně řečeno jde o databázi modelů a uživatelských sbírek modelů propojenou i s výsledky a fotkami. Pokud se projekt dotáhne do konce, mělo by jít o celosvětový unikát Shání se hlavně lidé, kteří by pomohli naplnit databázi modely. Pokud má někdo zájem na projektu pracovat, tak se mně ozvěte na mail tomas.wanka@ewrc.cz.
Hoši,
hledám vážné zájemce, kteří by měli zájem spolupracovat na novém eWRC projektu. Zjednodušeně řečeno jde o databázi modelů a uživatelských sbírek modelů propojenou i s výsledky a fotkami. Pokud se projekt dotáhne do konce, mělo by jít o celosvětový unikát Shání se hlavně lidé, kteří by pomohli naplnit databázi modely. Pokud má někdo zájem na projektu pracovat, tak se mně ozvěte na mail tomas.wanka@ewrc.cz.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem opět trochu doladil muj Škoda Motorsport , tentokrát Felicie Kit Car
Sibera - Gross Rally Monte Carlo 1996
Triner - Gál Rally Monte Carlo 1997
Blomqvist - Melander RAC Rally 1997
(nefunkční link odstraněn adminem)
Sibera - Gross Rally Monte Carlo 1996
Triner - Gál Rally Monte Carlo 1997
Blomqvist - Melander RAC Rally 1997
Krásné "Felišky" - kdo je výrobce?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to tyto resin modely od Tibiho http://www.automodely-hracky.sk/automod ... ia+Kit+Car Myslím, že výrobce jsou nějací madaři.
Vlastní uprava jsou jiná kola, střešní spoiler, rampy, zástěrky, černé sloupky ..... Blomqvist z RAC Rally vlastní přestavba
Vlastní uprava jsou jiná kola, střešní spoiler, rampy, zástěrky, černé sloupky ..... Blomqvist z RAC Rally vlastní přestavba
Díky za odpověď. Mám dojem, že zrovna nedávno nějaké nabízel na Aukru, bohužel na nákup nejsou finance..
-
Áno, Libor mal modely odo mňa, bohužiaľ mám už len posledné kúsky, ďalšie už nebudú. Forma totiž už nie je vhodná na ďalšie kusy, už by boli iba zmätky, takže tento projekt sa skončil. Ale o týždeň bude niečo úplne nové, škodovkárov možno poteší.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tibi že by něco i pro mě ze Škoda Motorsport ??
-
Budúci týždeň v nedeľu večer predstavím, prezradím iba toľko, že to bude Škoda v "bojových" farbách
Návody k obtiskům na Avia Furgon...obtisky zde: http://sewellel.webnode.cz/obtisky/
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
-
nevíte někdo, kdy tak ixo cca vydává modely z aktuálního roku? Jestli až v dalším roce nebo už ted?
Se těšim na letošní WRCka, a stále čekuju eshopy a nic, jen DS3 presentation, což je naprd, by mě zajímalo, kolik lidí si to kupuje radši než konkrétní soutěž
Se těšim na letošní WRCka, a stále čekuju eshopy a nic, jen DS3 presentation, což je naprd, by mě zajímalo, kolik lidí si to kupuje radši než konkrétní soutěž
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18