nOstalgia

Odpovědět
Fricoolinek

Re: nOstalgia

Příspěvek od Fricoolinek »

busto píše:(nefunkční link odstraněn adminem)
Jako já nevim, ale nemůžü říct, že zrovna by se mi zamlouvali tyhle posty, kde je jen obrázek. Nešlo by to nějak doplnit i textem - kde to dotyčný našel, v jaké sérii se to objeví apod.?

Předpokládám, že to budou polské Kultovky?

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Home made tak isto ako aj tento kombík - obe majú základ Renault 12
Obrázek

busto

Příspěvek od busto »

Fricoolinek píše: Jako já nevim, ale nemůžü říct, že zrovna by se mi zamlouvali tyhle posty, kde je jen obrázek. Nešlo by to nějak doplnit i textem - kde to dotyčný našel, v jaké sérii se to objeví apod.?

Předpokládám, že to budou polské Kultovky?
Je to z poľskej stránky podla spz by to mohla byt kultowka , ale kľudne aj domáca práca, autor neuvádza. Chcel som tam vložiť aj text , ale to technicky nejak nevyšlo, Fricoolinek odpusť, ak môžeš.

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

Doplním informácie o Dácii 1310, je to z tejto stránky (nefunkční link odstraněn adminem), autor píše že použil ako základ model od NOREV R12 break francúzskej pošty, takže žiadna polská kultowka.

LeonCupraR

Presne ako som písal vyššie :D Len doplním, že chlapík čo to robil je z Francúzska, v lete by mal byť na Slovensku, tak aspoň pokecáme o modeloch ;) Na farancúzskom fóre má ten istý nick "vanguards37" a má celkom slušnú kopu prerobených modelov, odporúčam ako inšpiráciu. Práve tu je napríklad spomínaná Dacia kombi - http://www.forum-auto.com/automobile-pr ... m#t1444729

busto

Příspěvek od busto »

Leon , kedy a kde by mal presne prísť , chcel by som ho spoznať . Ak chceš tak pošli SS

LeonCupraR

Niekedy v lete cez prázdniny, to sa ešte uprestní. Bude však v ČR (má odtiaľ manželku, možno preto sa venuje nostalgii :-) )a na jeden ďeň by skočil na SK , nejaký výletík s rodinami. ;)

Fricoolinek

(nefunkční link odstraněn adminem)

Snad taková zajímavost. Tahleta Tatra 603 od Ixa models, kterou mám i já, má celkem zajímavou SPZ. Má na SPZ písmena "JE", ovšem tahleta zkratka patří okresu Jeseník, který ale začal existovat až někdy na konci 90. let. Ze začátku se sice v okrese Jeseník vydávaly SPZ s pouze dvěma písmeny (byt ostatní SPZ se v té době vydávaly pochopitelně již s třemi písmeny), ovšem ty byly již s tím současným fontem a tudíž bez pomlčky mezi písmeny a číslem.

BTW: Jinak se skoro divím tomu, že někdo byl schopen rozlišit tuhle "dospělou" T 603 od té záplavy levných kultovek a učinit příhoz. ;)

Fricoolinek

(nefunkční link odstraněn adminem)

To je ve Forintech, ty ceny? :o :)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Fricoolinek píše:(nefunkční link odstraněn adminem)
To je ve Forintech, ty ceny? :o :)
no tak to je cenový masakr :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“