Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Nebo se radši přeorientuju na "Háčkování" ať mám čím zabíjet čas... 

Pro info: Dnes mi došlo poštou z Atlasu.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
A ten malý dárek co ti poslali je co 

Přívěšek na klíče je to šroubovák se 4-mi bity, prostě pí....na! Spíš su zvědavej kdy, nebo zda vůbec bude ten model
Já dostal od Atlasu podobnej dopis, ale objednával jsem Jaguar E-Type (taky z letáku). Model zatím není, jako omluvu poslali klíčenku. Nechápu, že spustí letákovou kampaň, která je stojí peníze, když modely nemají. To můžou ty peníze rovnou házet z okna, tím by alespoň nenaštvali plno lidí (hlavně s tou T148).
Já taky místo Tatry dostal klíčenku, ale jsem rád, že o mne ví protože já poslal ten korespoň skopírovaný ocať. A prosímťe kde má ta redakce to okno.Třeba čtou tento web a poslechnou tě. Tak chci být ve frontě
.

Tak podle fotek z Norinbergu ( T148 S3, IFA valník, IFA Garant autobus)to vypadá že nám ty kolekce nákladních aut a autobusů atlas snad spustí.
to b byla paráda!!!
No tyhle modely by k sobě pasovaly, ale zdá se mi to na sérii pořád málo, ale možná mají ještě nějaký eso v rukávě... Když uvážíme, že T148 slibují jako úvodní model za dumpingovou cenu 99 Kč a určitě na celé sérii chtějí vydělat, tak to musí nahnat na dalších modelech. A dva jsou podle mě málo, jinak by pak ty další musely stát třeba 1000 Kč a to by zas moc lidí nedalo. Garant se mi z pohledu prodeje v ČR nezdá atraktivní, ale oni to samozřejmě plánují za víc států, tak tam musí každýmu dát něco, aby nalákali lidi.majko01 píše:Tak podle fotek z Norinbergu ( T148 S3, IFA valník, IFA Garant autobus)to vypadá že nám ty kolekce nákladních aut a autobusů atlas snad spustí.
Tak ten GARANT i to ostatní bude asi pro Atlas, na stránkách (nefunkční link odstraněn adminem) je dole plakát, dole 2 zleva je Garant a 1 z leva v druhe řadě odspodu je RTO