Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ja ji objednal 6.1 a psal na tentýž email v pátek a odepsali mi v pondělí, Vážený zákazníku,
model máte na cestě od 3.2.12. Zásilka Vám přijde do měsíce od odeslání.
model máte na cestě od 3.2.12. Zásilka Vám přijde do měsíce od odeslání.
Zkusil jsem tam také dnes napsat a zjistit stav věci. Kupon odeslán 9.1.
Čekám......
Čekám......
dnes mi došla odpověď. Přesně jako T603. Zaslali jsme vám 3.2. 2012 a zásilky ze Švýcarska chodí 3 - 4 týdny. Asi nežijeme v 21. století ale ve středověku, protože ať mi nikdo netvrdí, že zásilka z tak blízké země a v takové uspěchané a moderní době bude doručována 3 - 4 týdny. Jedině že by jí doručovali na kole
To mi hlava nebere. Navíc: objednáno 10.1. oni zasílají až 3.2. a čekání dalších 3-4 týdny na doručení, celkem tedy 7-8 týdnů!!! Kamarád si jí objednával o den dříve než já a už jí má týden doma. Obrovský CHAOZ

... nejdřiv se musí asi nasytit překupnící na A...u, při těch cenách, co jsou stále stále na A...u a způsobu dopravy balíků bych se nebál tvrzení, že se jich hodně ztratí
... ze 7 objednaných modelů v mém okolí došel zatím 1!!!???. Přeji pevné nervy.

Je to síla,když vezmu,že jsem měl jednou balíček z Japonska 4-tý den po odeslání a z Kanady dokonce 3-tí.Asi maj lepší kolaTauič píše:dnes mi došla odpověď. Přesně jako T603. Zaslali jsme vám 3.2. 2012 a zásilky ze Švýcarska chodí 3 - 4 týdny. Asi ...

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
odpověd: Vážený zákazníku,je mi líto, ale zatím jsme tuto informaci nedostali.hurvajs píše:Včera jsem jim psal co bude v 3 čísle,tak jsem zvědavý co a zda mi odepíší.Dal bych vědět
Já jsem si objednal dva, a oba přišly zhruba po 4 týdnech, ale jsou oba stejné, žádná "sklopka", oba jsou pevné.
Mě přišla první T148 po 4 týdnech (z kóda z letáku), je to nesklopná verze. Na druhou (objednávka po internetu) čekám 5 týdnů a nic. Na Aukru byly v poslední době skoro všechny sklopný (mě ale určitě přijde zase nesklopná...), nechápu ale ty ceny, pořád se drží kolem 700 Kč...
V Německu Atlas vydává i kolekci "DDR - Motorrad Kollektion" v měřítku 1:24 (škoda, že ne 1:18), první je AWO/Simson 425 S. Nevíte někdo, jaká jsou další čísla? Simsony a MZ se v osmdesátých letech dovážely i do ČSSR, takže jestli vyjde i Simson S50 nebo MZ ETZ 150/250, tak by to bylo super. Akorát tahle kolekce asi v ČR vycházet nebude, takže jedině e-bay.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Já jsem si v Německu objednal Trabanta 601 s obytným přívěsem 301 .Je to první číslo edice Východoněmecká auta za 4,90 eur,tak už se moc těšim.