Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

T603

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od T603 »

Pro miroussm: Věčinu aut stříkam pistolkou, ale některé spreji. Ten Tatraplan je resin, ale od jaké firmy to nevím. Prodejce je gamamodel. Já ho akort přestavěl s boleslavské verze na tu kopřivnickou.

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Tak a je to doma 8-) více fotek na mejch stránkách ať to tu nezahltím.

GAZ 69 - když sem ho vzal do ruky tak první co mě napadlo že je to resin :D vždyť on je snad lehčí jak ten Trabi! :shock: Jak jinak chybí detaily ale není to taková hrůza.
Obrázek

Trabant 601 - kromě velikosti spz o které se tu mluvilo byl ten můj něčím ušmudlanej na přední masce, přední směrový světla pod úhlem. Otočit šlo jen jedním ale stačil moment a byl zase na křivo :evil: Zrcátko chycený podivně na A sloupku a mřížka masky má bílou barvu. Já teda nevím ale náš Trabi ji měl stříbrnou.
Obrázek

GAZ M24 Volga - spása! Ta to zachránila, je krásná a podle mě zatím z kultovek nejhezčí! ;)
Obrázek
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

No, uvidím, co všechno mi příde, zásilku čekám kolem pondělí. GAZík mi v původnim termínu s Volhou M21 nepřišel, tak mi nakonec s tou Volhou přijít může, i když to bude Volha M24. ;)

kult

Příspěvek od kult »

Pro porovnání:modrá abrex
(nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) kult dne 26 čer 2010, 21:34, celkem upraveno 2 x.

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

Ne, ne. Sběratel modelů musí umět aspoň i trochu fotit. To je faktum.

Ty fotky jsou hrozný.

majko01

Příspěvek od majko01 »

kult píše:Pro porovnání:modrá abrex ...

a která je lepší?

kult

Příspěvek od kult »

a která je lepší?[/quote]

No já nevím,aby se na mě zase nesesypala kritika.Tak kdybych mohl.Nedají se úplně srovnávat jedna je exportní.Každá má něco do sebe,ale abrex mi přijde jako když to někdo dělal podle fotek a nikdy ji neviděl.Od kultovek má dobře provedené "křidýlko"na kapotě motoru(abrex má pouze naznačené) vzorově udělané plato u zadního okna víko nádrže.Zase u kultovek se vykašlali na vnitřní zrcátko je průhledné a jsou pouze vylisované sloupky u oken.Na podvozek hází bobek oba.Zajímavé je že obe auta jsou stejně velká,to se často nestává hodně výrobců má vlastní metr.To je zhruba vše a teď mi dejte.Kdybych mohl svůj názor:když domalujete sloupky a zrcátko trefíte lepší kus než ten polák jsou lepší kultovky.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Já mám doma obě.jak Abrex tak polské provedení a podle mě je lepší ta z kultovek.hlavně čelní maska.má líp udělaný světla a i jiné detaily jsou hezčí.jinak jsou srovnatelné.

kult

Příspěvek od kult »

Tak to nafoť lip než ja!? :D Ne vážně mě přijde také od kultovek lepší.Vyplatilo by se založit nový obsah fora a srovnavat tam stejna auta od různých výrobců"z těch co umí fotit".Znám několik sběratelů modelů,ale přiznávám se,že nikdo si je nefotí. :roll:Když takhle někomu zdrbnete"uznavám slabé fotky"tak sem hodně lidí odradíte vůbec něco dávat. :!: :?:

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Neprodal by někdo za normální cenu + poštovné Škodovku z kultovek?Kdyžtak prosím pište SZ.Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“