Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Pro miroussm: Věčinu aut stříkam pistolkou, ale některé spreji. Ten Tatraplan je resin, ale od jaké firmy to nevím. Prodejce je gamamodel. Já ho akort přestavěl s boleslavské verze na tu kopřivnickou.
Tak a je to doma více fotek na mejch stránkách ať to tu nezahltím.
GAZ 69 - když sem ho vzal do ruky tak první co mě napadlo že je to resin vždyť on je snad lehčí jak ten Trabi! Jak jinak chybí detaily ale není to taková hrůza.
Trabant 601 - kromě velikosti spz o které se tu mluvilo byl ten můj něčím ušmudlanej na přední masce, přední směrový světla pod úhlem. Otočit šlo jen jedním ale stačil moment a byl zase na křivo Zrcátko chycený podivně na A sloupku a mřížka masky má bílou barvu. Já teda nevím ale náš Trabi ji měl stříbrnou.
GAZ M24 Volga - spása! Ta to zachránila, je krásná a podle mě zatím z kultovek nejhezčí!
GAZ 69 - když sem ho vzal do ruky tak první co mě napadlo že je to resin vždyť on je snad lehčí jak ten Trabi! Jak jinak chybí detaily ale není to taková hrůza.
Trabant 601 - kromě velikosti spz o které se tu mluvilo byl ten můj něčím ušmudlanej na přední masce, přední směrový světla pod úhlem. Otočit šlo jen jedním ale stačil moment a byl zase na křivo Zrcátko chycený podivně na A sloupku a mřížka masky má bílou barvu. Já teda nevím ale náš Trabi ji měl stříbrnou.
GAZ M24 Volga - spása! Ta to zachránila, je krásná a podle mě zatím z kultovek nejhezčí!
-
No, uvidím, co všechno mi příde, zásilku čekám kolem pondělí. GAZík mi v původnim termínu s Volhou M21 nepřišel, tak mi nakonec s tou Volhou přijít může, i když to bude Volha M24.
Pro porovnání:modrá abrex
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Naposledy upravil(a) kult dne 26 čer 2010, 21:34, celkem upraveno 2 x.
-
Ne, ne. Sběratel modelů musí umět aspoň i trochu fotit. To je faktum.
Ty fotky jsou hrozný.
Ty fotky jsou hrozný.
kult píše:Pro porovnání:modrá abrex ...
a která je lepší?
a která je lepší?[/quote]
No já nevím,aby se na mě zase nesesypala kritika.Tak kdybych mohl.Nedají se úplně srovnávat jedna je exportní.Každá má něco do sebe,ale abrex mi přijde jako když to někdo dělal podle fotek a nikdy ji neviděl.Od kultovek má dobře provedené "křidýlko"na kapotě motoru(abrex má pouze naznačené) vzorově udělané plato u zadního okna víko nádrže.Zase u kultovek se vykašlali na vnitřní zrcátko je průhledné a jsou pouze vylisované sloupky u oken.Na podvozek hází bobek oba.Zajímavé je že obe auta jsou stejně velká,to se často nestává hodně výrobců má vlastní metr.To je zhruba vše a teď mi dejte.Kdybych mohl svůj názor:když domalujete sloupky a zrcátko trefíte lepší kus než ten polák jsou lepší kultovky.
No já nevím,aby se na mě zase nesesypala kritika.Tak kdybych mohl.Nedají se úplně srovnávat jedna je exportní.Každá má něco do sebe,ale abrex mi přijde jako když to někdo dělal podle fotek a nikdy ji neviděl.Od kultovek má dobře provedené "křidýlko"na kapotě motoru(abrex má pouze naznačené) vzorově udělané plato u zadního okna víko nádrže.Zase u kultovek se vykašlali na vnitřní zrcátko je průhledné a jsou pouze vylisované sloupky u oken.Na podvozek hází bobek oba.Zajímavé je že obe auta jsou stejně velká,to se často nestává hodně výrobců má vlastní metr.To je zhruba vše a teď mi dejte.Kdybych mohl svůj názor:když domalujete sloupky a zrcátko trefíte lepší kus než ten polák jsou lepší kultovky.
Já mám doma obě.jak Abrex tak polské provedení a podle mě je lepší ta z kultovek.hlavně čelní maska.má líp udělaný světla a i jiné detaily jsou hezčí.jinak jsou srovnatelné.
Tak to nafoť lip než ja!? Ne vážně mě přijde také od kultovek lepší.Vyplatilo by se založit nový obsah fora a srovnavat tam stejna auta od různých výrobců"z těch co umí fotit".Znám několik sběratelů modelů,ale přiznávám se,že nikdo si je nefotí. :roll:Když takhle někomu zdrbnete"uznavám slabé fotky"tak sem hodně lidí odradíte vůbec něco dávat.
Neprodal by někdo za normální cenu + poštovné Škodovku z kultovek?Kdyžtak prosím pište SZ.Děkuji.